Hírek ajándék és Arany ékszerek témában

Mágneses fülbevaló ametiszt drágakővel

Mágneses fülbevaló ametiszt drágakővel

A különböző ásványok vagy drágakövek emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatását már az ókorban ismerték és használták az emberek. A jótékony hatást ötvözi a mágnes erejével a mágneses fülbevaló ametiszt drágakővel. Az ametisztről érdemes tudni, hogy leginkább az alvászavarban szenvedő embereken tud segíteni, ám még több pozitív hatása is van ennek… Tovább: Mágneses fülbevaló ametiszt drágakővel »

A törtarany ékszer is kiváló ajándék lehet

A törtarany ékszer is kiváló ajándék lehet

Ajándékba arany ékszert sokan szeretnének vásárolni, de amikor az ékszerészetben szembesülnek az árakkal, másképp látják a dolgokat. A törtarany ékszer lehet ilyen esetben a megoldás, hisz sok esetben az új ékszerek töredékéért kaphatjuk meg még a legszebb darabokat is, ugyanakkor nagyon egyedi darabokat is beszerezhetünk elérhető áron. A törtarany ékszer,… Tovább: A törtarany ékszer is kiváló ajándék lehet »

Kedvelt ékszer az ezüst bokalánc

Kedvelt ékszer az ezüst bokalánc

Főleg a fiatal hölgyek körében egyre kedveltebb a bokát vagy lábujjat díszítő ékszer. Ezek közül is talán amit a legtöbben viselnek, az az ezüst bokalánc. Most már szinte minden ékszerboltban kapható, hisz a sikere töretlen volt az elmúlt évek során. Több mintázattal kapható, sőt vannak olyanok is, melyeken apró kő… Tovább: Kedvelt ékszer az ezüst bokalánc »

Ezüst medálok pároknak

Ezüst medálok pároknak

A fiatal szerelmesek közt egyre elterjedtebb, hogy pároknak készült medálokat hordanak. Ez jellemezheti a kapcsolatukat, de az összetartozás érzését is erősítheti bennük. Az ezüst medálok pároknak készült darabjai között megtalálhatjuk a páros medálokat, melyek nagyon népszerűek, mivel két ugyanolyan formát foglalnak magukba, és legtöbb esetben ezek szétszedhetőek. A páros medálok… Tovább: Ezüst medálok pároknak »

Ezüst medálok gyerekeknek

Ezüst medálok gyerekeknek

Nem csupán a felnőttek, de a gyerekek is kedvelik az apró ékszereket. Számukra is készítenek most már többfélét: nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat, medálokat stb. Az ezüst medálok gyerekeknek készült változatai legtöbb esetben állatfigura formák, mivel a gyerekek körében ez az egyik legkedveltebb motívum, de megtalálhatóak még a hangszeres vagy a… Tovább: Ezüst medálok gyerekeknek »

Női ezüst medálok

Női ezüst medálok

Talán nincs olyan nő, aki ne szeretné a finom ékszereket, aki ne csábulna el egy ékszerbolt kirakata előtt. A női ezüst medál is egy olyan darab, mely a legtöbb nő ékszertartójában megtalálható. Szinte bármilyen formájú és méretű kivitelezésben kapható, legyen az virág, szívecske vagy épp valami állatforma. A nők és… Tovább: Női ezüst medálok »

Arany medál férfiaknak

Arany medál férfiaknak

Az arany ékszerek viselése nem csak a nők kiváltságos joga. Sok férfi is szereti a különböző nyakláncokat, karkötőket. Az arany medál férfiaknak is kitűnő választás lehet, hisz egy jól megtervezett medál nem hivalkodó, hanem a férfi személyiségéhez illő, sok esetben pedig komoly jelentéstartalommal is bírhat. Az arany medálok férfiaknak általában… Tovább: Arany medál férfiaknak »

A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos

A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos

Bár nem minden férfi szeret ékszereket viselni, mégis a férfi arany nyaklánc azon darabok közé tartozik, melyet az erősebb nem képviselői is szívesen viselnek. Férfi nyaklánc vásárlásánál érdemes arra odafigyelni, hogy a megvásárolni kívánt darab kellő vastagú legyen, hiszen egy vékonyabb lánc elég visszás hatást kelthet. A férfi arany nyakláncok… Tovább: A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos »

A női arany nyaklánc időtálló

A női arany nyaklánc időtálló

Az arany ékszerek minden ruhadarab tökéletes kiegészítői. Soha nem mennek ki divatból, bár tény, hogy néha kedveltebbek, máskor pedig inkább a háttérbe szorulnak. A női arany nyaklánc az időtálló, mindig divatos ékszerek egyike. A legjobb kiegészítők közé tartozik, hisz egy egyszerű póló-farmer kombinációt ugyanúgy kiegészít, mint egy estélyi ruhát. Női… Tovább: A női arany nyaklánc időtálló »

Arany fülbevaló gyerekeknek

Arany fülbevaló gyerekeknek

Keresztelőre vagy elsőáldozásra nincs jobb ajándék, mint arany fülbevaló gyerekeknek készített mintával. Tizenéves kislányoknak biztos jó választás, hisz a legtöbb lány szereti az ékszereket, így biztos örülne egy helyes kis virág alakú fülbevalónak, vagy ha épp delfinek „táncolnának” a fülében. Az arany fülbevaló gyerekeknek készült modelljei között ugyanúgy megtaláljuk a… Tovább: Arany fülbevaló gyerekeknek »

Page 1 of 3123
Arany ékszerek 2023