Hírek arany és Arany ékszerek témában

Arany medálok pároknak

Arany medálok pároknak

A szerelem érzésével szinte összekapcsolható, hogy a szerelmes pár a világ előtt is tudatni szeretné, hogy ők összetartoznak. Ezt az ékszerészek is kihasználják, hiszen arany medálokat pároknak is készítenek. Ilyen esetben fontos, hogy valamilyen módon összekapcsolódjon a két medál, például egy-egy fél szív alkot egy egészet. Az arany medálok pároknak… Tovább: Arany medálok pároknak »

Arany medál férfiaknak

Arany medál férfiaknak

Az arany ékszerek viselése nem csak a nők kiváltságos joga. Sok férfi is szereti a különböző nyakláncokat, karkötőket. Az arany medál férfiaknak is kitűnő választás lehet, hisz egy jól megtervezett medál nem hivalkodó, hanem a férfi személyiségéhez illő, sok esetben pedig komoly jelentéstartalommal is bírhat. Az arany medálok férfiaknak általában… Tovább: Arany medál férfiaknak »

Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet

Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet

Legtöbb nő szereti az arany ékszereket, ezen belül az arany órákat is. Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet szinte minden alkalomra, hisz kivitelezésüknek köszönhetően mindenkinek jól állnak, és legtöbb esetben a megajándékozott is kedveli, és évekig őrzi, használja az ilyen darabokat. Az antik arany női karóra nemcsak ajándéknak… Tovább: Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet »

Antik arany ékszer

Antik arany ékszer

Napjainkban kevés az az ember, akinek ne lenne valamilyen arany ékszere.  Az arany több száz éve a legmeghatározóbb ékszerkészítésre alkalmas anyag. Egy ilyen ékszer önmagában nem teljesen tömör arany, mivel ez a nemesfém elég hajlékony, ezért adagolnak hozzá megfelelő mennyiségű más nemesfémet. Így készítették még az antik arany ékszereket is…. Tovább: Antik arany ékszer »

Antik arany zsebóra

Antik arany zsebóra

Ha arany zsebórára gondolunk, először a régi fennkölt csillogás, báltermek és fekete szmokingba öltött férfiak jutnak eszünkbe, ahogy külső kabátzsebükbe feltűzve szép aranylánc végén ott van egy marékban elférő antik arany zsebóra. Minden régi filmben találkozhatunk egy-egy ilyen előkelő figurával. Sokáig, hogy zsebórát tartson valaki, elég jómódúnak kellet számítson, mert… Tovább: Antik arany zsebóra »

Antik arany fülbevaló

Antik arany fülbevaló

Az antik tárgyak, ékszerek fontos jelentéssel bírnak a modern világban. Ezek segítségével betekinthetünk a régmúlt divatjába, trendjeibe. Általában az arany fülbevalókat a nők részesítik előnyben, viszont a férfiak is szívesen viselik, kisebb formában. Az antik arany fülbevalók viselője kifinomult, letisztult ízlést sugall. Elég sok fajtája fellelhető az antik arany fülbevalóknak,… Tovább: Antik arany fülbevaló »

Arany fülbevaló gyerekeknek

Arany fülbevaló gyerekeknek

Keresztelőre vagy elsőáldozásra nincs jobb ajándék, mint arany fülbevaló gyerekeknek készített mintával. Tizenéves kislányoknak biztos jó választás, hisz a legtöbb lány szereti az ékszereket, így biztos örülne egy helyes kis virág alakú fülbevalónak, vagy ha épp delfinek „táncolnának” a fülében. Az arany fülbevaló gyerekeknek készült modelljei között ugyanúgy megtaláljuk a… Tovább: Arany fülbevaló gyerekeknek »

Arany fülbevaló tisztítása

Arany fülbevaló tisztítása

Az arany ékszer mindenki számára érték, mindenki próbál vigyázni rá, mégis megtörténik, hogy összekoszolódik. Elég csupán az, ha némi szappan- és/vagy samponmaradvány beleragad az ékszerbe. Az ilyesmit tiszta vízzel nehéz eltávolítani. Az arany fülbevaló tisztítása nem nagy dolog, otthon is hamar elvégezhetjük. Ha az arany fülbevaló tisztítása a cél, akkor… Tovább: Arany fülbevaló tisztítása »

Használt arany ékszer vásárlás

Használt arany ékszer vásárlás

Mindenki szereti a szép ékszereket, főleg az aranyból készülteket, de sajnos nem mindenki engedheti meg magának, hogy újat vásároljon. Erre lehet jó megoldás a használt arany ékszer vásárlás. Nekünk tetsző darabokat jóval olcsóbban kaphatunk meg a használt ékszerkereskedésnél, mint az újak közt. Használt arany ékszer vásárlás esetén figyeljünk arra, hogy… Tovább: Használt arany ékszer vásárlás »

Gyerek arany fülbevaló

Gyerek arany fülbevaló

A nőies kislányok már rajonganak az ékszerekért. Épp ezért jó megoldás lehet, ha karácsonyra a fa alá gyerek arany fülbevaló kerül. Biztos sikert arathatunk olyan mintával, amit igazán kedvelnek a kislányok. Ilyenek például az állatformájú kis fülbevalók. Válogathatunk nyugodtan, mert most már nagyon sokfélét lehet kapni. A gyerek arany fülbevaló… Tovább: Gyerek arany fülbevaló »

Page 1 of 3123
Arany ékszerek 2024