Hírek nemesfém és Arany ékszerek témában

Törtarany világpiaci ára

Törtarany világpiaci ára

A törtarany nem csak a zálogházak kedvelt darabja, hanem most már a világpiacon is keresett termék. A törtarany világpiaci ára teljes mértékben összefügg az új arany árával, hisz amennyiben ez emelkedik, akkor a törtarany ára is magasabb, de ugyanez fordítva is igaz. Nagyon sok kereskedőnél lehet már kapni törtaranyat is…. Tovább: Törtarany világpiaci ára »

Arany karkötő árak

Arany karkötő árak

Az egyik legértékesebb nemesfém az arany. Nagy népszerűségnek örvend, hisz a belőle készült ékszerek igazi, időtálló, mindig divatos darabok. Legyen az egy gyűrű, nyaklánc, fülbevaló, vagy épp egy divatos karkötő, biztosak lehetünk benne, hogy az idő múlásával sem veszt értékéből. Az arany karkötő árak nem tartoznak a legolcsóbb ékszerárak közé…. Tovább: Arany karkötő árak »

Arany karkötő

Arany karkötő

Az arany ékszerek mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, főleg a hölgyek között volt igazán közkedvelt. A nemesfémekből készült ékszerek közül az arany karkötő is igazán egyedi tud lenni. Ma már rengeteg olyan lehetőség közül választhatunk a karkötők terén is, amellyel stílusunkat, egyéniségünket hangsúlyozhatjuk ki. Az arany karkötők az egészen finom,… Tovább: Arany karkötő »

Arany árak külföldön

Arany árak külföldön

Az arany árak mint minden más nemesfém, hatással van az egész világ gazdaságára. Azonban, aki biztos befektetést szeretne pénzének az aranyba fekteti pénzét. Számos előnye közül csak néhányat említve az arany árak nem változnak drasztikusan. De mik is ezek az ismérvek? Az első a már említett értékállóság. Ez azt jelenti,… Tovább: Arany árak külföldön »

Arany gyűrű árak

Arany gyűrű árak

Az arany gyűrű árak nagyon széles skálán mozoghatnak. Ez számtalan tényezőtől függhet, mint például a felhasznált anyag mennyisége és minősége. Az arany gyűrű mint minden más ebből a nemesfémből készült ékszer különböző karátos lehet. A legolcsóbbak közé tartoznak azok, melyek nem is igazán aranyból készültek, hanem csak futtatottak vele. Ez… Tovább: Arany gyűrű árak »

Arany ékszerek 2023