Cikkek a(z) Fülbevaló és Arany ékszerek kategóriából

Az arany fülbevaló már nem csak a hölgyek fülében látható. Egyre több férfi rakat magának ilyen ékszert. Ezt a divat is hozta magával. Azt viszont tudni lehet, hogy a szép fülbevalók a nőknek szólnak. Rengeteg alak és forma létezik ennél az ékszernél. Sokszor az is előfordul, az is, hogy egy drágakővel, vagy gyönggyel kombinálják az ötvösök ezeket a fülbevalókat így téve őket még különlegesebbé.

Antik arany fülbevaló

Antik arany fülbevaló

Az antik tárgyak, ékszerek fontos jelentéssel bírnak a modern világban. Ezek segítségével betekinthetünk a régmúlt divatjába, trendjeibe. Általában az arany fülbevalókat a nők részesítik előnyben, viszont a férfiak is szívesen viselik, kisebb formában. Az antik arany fülbevalók viselője kifinomult, letisztult ízlést sugall. Elég sok fajtája fellelhető az antik arany fülbevalóknak,… Tovább: Antik arany fülbevaló »

Arany fülbevaló gyerekeknek

Arany fülbevaló gyerekeknek

Keresztelőre vagy elsőáldozásra nincs jobb ajándék, mint arany fülbevaló gyerekeknek készített mintával. Tizenéves kislányoknak biztos jó választás, hisz a legtöbb lány szereti az ékszereket, így biztos örülne egy helyes kis virág alakú fülbevalónak, vagy ha épp delfinek „táncolnának” a fülében. Az arany fülbevaló gyerekeknek készült modelljei között ugyanúgy megtaláljuk a… Tovább: Arany fülbevaló gyerekeknek »

Arany fülbevaló tisztítása

Arany fülbevaló tisztítása

Az arany ékszer mindenki számára érték, mindenki próbál vigyázni rá, mégis megtörténik, hogy összekoszolódik. Elég csupán az, ha némi szappan- és/vagy samponmaradvány beleragad az ékszerbe. Az ilyesmit tiszta vízzel nehéz eltávolítani. Az arany fülbevaló tisztítása nem nagy dolog, otthon is hamar elvégezhetjük. Ha az arany fülbevaló tisztítása a cél, akkor… Tovább: Arany fülbevaló tisztítása »

Gyerek arany fülbevaló

Gyerek arany fülbevaló

A nőies kislányok már rajonganak az ékszerekért. Épp ezért jó megoldás lehet, ha karácsonyra a fa alá gyerek arany fülbevaló kerül. Biztos sikert arathatunk olyan mintával, amit igazán kedvelnek a kislányok. Ilyenek például az állatformájú kis fülbevalók. Válogathatunk nyugodtan, mert most már nagyon sokfélét lehet kapni. A gyerek arany fülbevaló… Tovább: Gyerek arany fülbevaló »

Arany fülbevaló olcsón

Arany fülbevaló olcsón

A mai helyzetben mindenki egyre kedvezőbb áron szeretne hozzájutni ahhoz amit kinézett magának, épp ezért az arany fülbevaló olcsón kivételes figyelemnek örvend a vásárlók körében. Lehet női és férfi ékszer, a kedvezmény lehetősége mindenkinek csáberőt jelent. Az internet remek lehetőséget kínál azoknak, akik nem rendelkeznek nagy összeggel azoknak is lehetősége… Tovább: Arany fülbevaló olcsón »

Arany fülbevaló babáknak

Arany fülbevaló babáknak

Ha lány gyermek születik a családban, akkor kifejezetten arany fülbevaló babáknak modelleket érdemes keresni. Ezek azért jók mert a tervezők és a kivitelezők is arra figyelnek a leginkább a mutatósság mellet, hogy kényelmes és biztonságos legyen az ékszer. Hogyan tudja kiválasztani az arany fülbevaló babáknak csoportot? Nem kell, mert a… Tovább: Arany fülbevaló babáknak »

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Sziasztok! Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal! Böngésszetek jókedvvel, kommentáljatok, osszátok meg ha érdekeset találtok. Szép napot!

Arany ékszerek 2023