1

A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos

Bár nem minden férfi szeret ékszereket viselni, mégis a férfi arany nyaklánc azon darabok közé tartozik, melyet az erősebb nem képviselői is szívesen viselnek. Férfi nyaklánc vásárlásánál érdemes arra odafigyelni, hogy a megvásárolni kívánt darab kellő vastagú legyen, hiszen egy vékonyabb lánc elég visszás hatást kelthet.

A férfi arany nyakláncok általában nem túl hosszúak, és vastagabbak a női láncoknál. A szemek kivitelezése is másabb, hisz míg a női nyakláncok esetében a sokszor szinte már csipkeszerű szemek is jól mutatnak, addig a férfi nyaklánc szemei inkább vastagabbak, nem annyira finoman megmunkáltak. Ám ez nem jelenti azt, hogy durvábbak vagy igénytelenebbek.

Férfi arany nyaklánc

Férfi arany nyaklánc

Tökéletes kiegészítő darabja lehet még a póló-farmer kombinációnak is a férfi arany nyaklánc, mivel nem túl hivalkodó, mégis férfias, elegáns és egyben sportos. A férfiak inkább az egyszerűbb darabokat részesítik előnyben a túlzottan díszítettekkel szemben. Vásárlás esetén erre is figyeljünk oda.

Férfi arany nyaklánc nemcsak ékszerboltban vagy ékszerésznél kapható, hanem a zálogházakban is, ráadásul itt nagyobb esélyünk lehet olcsóbban hozzájutni egy nagyon szép darabhoz. Mielőtt megvennénk a kiválasztott darabot, gondoljuk meg, hogy a megajándékozott milyen életvitelt folytat. Például egy sportos embernek nem biztos, hogy a legjobb ajándék, hisz mozgás közben zavarhatja őt a nyaklánc.

  
Iktatva: Aranylánc, Nyaklánc Címkék: , , ,

Egy hozzászólás "A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos"

  1. bartha attila szerint:

    mijen arba vanak a ferfi nyaklancok kb e10gramos

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024