0

A mágneses fülbevaló ár tekintetében

A mágneses fülbevalók hatását folyamatosan bizonyítják a különböző kutatások. A mágneses fülbevaló ár szempontjából nem sorolható sem az olcsó, sem a drága egészségmegőrző szerek közé, hisz úgy árban, mint hatásosságban elég nagyok a különbségek. Elmondható, hogy az alsó ár 2000 forint körül mozog, mely legtöbb esetben egy sima fülbevalót foglal magába.

A mágneses fülbevaló hatékonysága ár alapján is eldönthető, bár nem feltétlenül igaz, hogy ami nagyon drága, az annyival jobb is. Felső határt nem igazán lehet megállapítani, hisz akár 20-25.000 forintot is elkérhetnek egy-egy darabért. Ezek általában nagyobbak az átlagosnál, valamint olyan drágakövet tartalmaznak, mint pl. az ametiszt.

Mágneses fülbevaló ár

Mágneses fülbevaló ár

Az ár függ a gyártótól, a felhasznált mágnestől, valamint a kivitelezéstől is. A mágneses fülbevaló ára tehát sok mindent magában hordoz. Az sem mindegy, hogy mekkora a nagysága a mágnesnek, ugyanakkor az is változtat az áron, hogy milyen erősségű a mágnes, és hogy milyen betegség kezelésére készítették.

A mágneses fülbevaló árát leginkább akkor tudjuk összehasonlítani, ha hasonló paraméterekkel rendelkező darabokra keresünk rá az interneten, majd ez alapján döntjük el, hogy melyik a reálisabb. Jelen pillanatban nem lehet azt mondani, hogy egyik márka jobb, mint a másik, hiszen nagyjából mind ugyanazt a minőséget nyújtják. Abban az esetben viszont, ha gyanúsan olcsón kínálnak nekünk mágneses fülbevalót, joggal kételkedhetünk abban, hogy tartalmaz-e gyógymágnest.   

  
Iktatva: Mágneses, Mágneses fülbevaló Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024