3

A mágneses fogyasztó fülbevaló segíthet a fogyásban

A jelen kor szinte mindenkitől megköveteli, hogy folyamatosan csinos legyen. A mágneses fogyasztó fülbevaló nagy segítség lehet az álomalak elérésében. Bár nem csodaszer, mégis sok esetben bizonyul hatékonynak. A fülbevaló általában klipsz formában kapható, így még a fület sem kell átszúrni ahhoz, hogy viselni lehessen.

A mágneses fogyasztó fülbevaló a fülön található reflexpontok nyomásával éri el azt, hogy a viselője kevésbé érezze az éhséget, és ne kívánja az édességet. Ezáltal kevesebb kalóriát, legfőképpen szénhidrátot vesz magához a viselője, tehát beindul a fogyás. Leginkább azoknak szokták ajánlani, akik sok kenyeret és sok édességet fogyasztanak, hisz erre a hajlamra van a legnagyobb hatással a reflexpontok masszírozása.

Mágneses fogyasztó fülbevaló

Mágneses fogyasztó fülbevaló

A legjobb hatás kifejtése érdekében fontos, hogy a megfelelő pontra helyeződjön a fülbevaló. A mágneses fogyasztó fülbevaló segítségével lassú, de biztos fogyás érhető el anélkül, hogy éhezni kellene. Azok véleménye alapján, akik kipróbálták, elmondható, hogy átlagosan havi 2-3 kilót lehet fogyni a fülbevaló segítségével. Ez persze függ az egyéni adottságoktól is.

A mágneses fogyasztó fülbevaló az internetről is beszerezhető, de egyre több bio- vagy természetgyógyász bolt polcain is megtalálható. Az árak gyártótól függően nagyon széles skálán változnak, hisz a pár ezer forintos daraboktól a több tíz ezresig sokféle megtalálható.

  
Iktatva: Mágneses, Mágneses fülbevaló Címkék: , , ,

3 hozzászólás "A mágneses fogyasztó fülbevaló segíthet a fogyásban"

  1. Bálint Gáborné szerint:

    Szép napot!Érdeklődni szeretnék hogy a mágneses fogyasztó fülbevaló milyen árban van és hogy lehetne hozzá jutni? köszönettel Bálintné

  2. Bálint Gáborné szerint:

    szép napot!Szeretném megkérdezni hogy lehetne hozzá jutni és mennyibe kerül? köszönettel Bálintné

  3. Maul Albertné szerint:

    A mágneses fülbevaló érdekelne.

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024