0

A törtarany hitel segíthet kisebb összeghez jutni

Ha gyorsan van szükségünk pénzre, és nem szeretnénk bankhoz fordulni, akkor a törtarany hitelbe adása nyújthat számunkra segítséget. Ennek lényege, hogy zálogba adjuk valamilyen arany ékszerünket, majd a határidő lejárta előtt kiváltjuk. Ezzel a megoldással viszonylag gyorsan szert tehetünk egy kisebb összegre. Például egy betegség esetén jöhet jól ez a megoldás.

A törtarany hitel minden zálogházban elérhető. Az arany grammja szinte mindenhol változik, hisz függetlenül attól, hogy a nemzeti bank kiad egy átlagos árat, minden zálogház maga szabhatja meg az árakat, akárcsak a kamatokat is. Mielőtt zálogba adnánk a kedvenc gyűrűnket, érdemes több zálogház kamatlábait és árait megtekintenünk, hisz vannak köztük nagy különbségek.

Törtarany hitel

Törtarany hitel

Ezeknek a kölcsönöknek az az előnye, hogy pár percen belül a kezünkben lehet a pénz, de amennyiben a törtarany hitel időben nincs kiváltva, akkor ott marad az ékszerünk a zálogházban. Ez a lehetőség akkor vehető leginkább igénybe, ha biztosak vagyunk benne, hogy ki tudjuk váltani az ékszert a kamatokkal együtt. Ebben az esetben kihúzhat minket a pillanatnyi anyagi nehézségekből.

A törtarany hitel nem nyújt nagy összeget, de ha csak pár tízezer forintra van szükségünk, ez arra lehet egyféle megoldás. A hitelszerződés megkötésekor legyünk figyelmesek, hogy mennyi időre szól a szerződés. Az átlag általában egy hónap, esetleg egy-két hetet lehet hosszabbítani.

  
Iktatva: Törtarany Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024