0

Arany fülbevaló gyerekeknek

Keresztelőre vagy elsőáldozásra nincs jobb ajándék, mint arany fülbevaló gyerekeknek készített mintával. Tizenéves kislányoknak biztos jó választás, hisz a legtöbb lány szereti az ékszereket, így biztos örülne egy helyes kis virág alakú fülbevalónak, vagy ha épp delfinek „táncolnának” a fülében.

Az arany fülbevaló gyerekeknek készült modelljei között ugyanúgy megtaláljuk a virág motívumot, mint az állatformákat. Kapható már kiscicás vagy delfines, de a katica is kedvelt, éppúgy mint a különböző virágok. Kisgyerekeknek inkább a kisméretű fülbevaló ajánlott, hisz egy 8-10 éves lányka még rengeteget mozog, és a lógó fülbevaló beakadhat a blúz nyakába, így véget vetve az önfeledt játéknak.

Arany fülbevaló gyerekeknek

Arany fülbevaló gyerekeknek

 A kifejezetten gyerekeknek készült modellek általában csavaros megoldással, esetleg kapoccsal tarthatók a fülben. Az arany fülbevaló gyerekeknek is jó ajándék lehet, hisz ha jó motívumot választunk, sokáig hordhatja. Egy igényesebb fülbevalóba kerülhetnek kristályok vagy drágakövek is.

 Ha az arany fülbevaló gyerekeknek készült változatát szeretnénk, érdemes néhány dolgot átgondolnunk. A legelső, hogy a megajándékozott szereti-e a fülbevalókat. A másik, hogy milyen formájút válasszunk. Zenebolondnak már hangszeralakút is vásárolhatunk. Legyünk figyelmesek, hogy a kapcsok jól zárjanak, hogy az állandóan mozgó gyerek nehogy elhagyja a fülbevalót. Arra is figyeljünk oda, hogy ne legyen túl súlyos az ékszer, hogy ne húzza a kis fülecskét.

  
Iktatva: Fülbevaló Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024