0

Arany karkötő árak

Az egyik legértékesebb nemesfém az arany. Nagy népszerűségnek örvend, hisz a belőle készült ékszerek igazi, időtálló, mindig divatos darabok. Legyen az egy gyűrű, nyaklánc, fülbevaló, vagy épp egy divatos karkötő, biztosak lehetünk benne, hogy az idő múlásával sem veszt értékéből. Az arany karkötő árak nem tartoznak a legolcsóbb ékszerárak közé.

Az arany karkötő árak több tényezőtől függően változnak. A legolcsóbb kategóriát a vékony, nagyon egyszerű mintájú karkötők képviselik. Minél vékonyabb, annál kisebb súlyú, épp ezért olcsóbb is. De pont azért, hogy vékony, könnyebben el is szakad. A következő árkategóriát azok a karkötők képviselik, amelyek már kissé jobban megmunkáltak. Lehet ezekben különböző minta is.

Arany karkötő árak

Arany karkötő árak

 Mikor karkötő vásárlására adjuk a fejünket, érdemes szétnézni több ékszerésznél is, hisz az arany karkötő árak nagyon változékonyak lehetnek. Az sem mindegy, hogy az adott karkötő hány karátos aranyból készül. A felső kategóriát a vastag, drágakövekkel díszített darabok képezik. Attól függően, hogy milyen kő van benne, akár egyhavi fizetésünket is otthagyhatjuk egy mutatós darabért.

 A luxusnak számító arany karkötő árak akár a több havi fizetés összegét is elérik. Ezekben már a gyémánton kívül nagyon sok értékes kézi minta is van. Ebben az esetben az ár tényleg az értéket mutatja, ám az ilyen ékszerrel rendelkezőknek nagyon vigyázniuk kell ezekre a darabokra.

  
Iktatva: Árak Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024