0

Arany karkötő női kivitelezésben

Az arany karkötő női kivitelezésben örök klasszikus. Még az ókori görögök is hordtak karkötőt olyan általános mintákkal, mint a geometriai alakzatok. A mai kor divathullámai szerint is divatosak a széles karkötők, legyen rajta akár vésve a minta, vagy épp kövekkel kirakva.

Mindig jó választás az arany karkötő női modellben éppúgy, mint a férfiaknak készült rusztikusabb darabok. Rengeteg forma, minta áll rendelkezésünkre, hogy megtaláljuk a magunkhoz illő darabot. Akár sportos, akár elegáns karkötőt szeretnénk, biztosan találunk magunknak és stílusunknak megfelelőt. Ha ajándékba szeretnénk adni valakinek, akkor érdemes vésetni bele, attól lesz igazán személyre szóló.

Arany karkötő női

Arany karkötő női

Egy elegáns ruha biztos kiegészítője lehet az arany karkötő. Női praktika, mely a formás csuklót még jobban kihangsúlyozza. A sárga aranyból készült változata a napbarnított bőrön mutat igazán jól. Nyaklánccal, fülbevalóval párosítva egy egyszerű ruha is feldobható karkötővel.

Az arany karkötő női ismerősünknek ajándékba is adható. Igazán személyessé is tehetjük, ha például vésetünk bele valamit. Lehet az a megajándékozott neve, vagy egy számára fontos dátum. Rakathatunk bele kristályokat is. Igazán jól mutat a sárga aranyban a kristály. Színes drágakövek is társulhatnak a karkötőhöz. Lényeges, hogy olyat válasszunk, ami a már kialakított stílushoz talál, hisz igazán kellemetlen lehet, ha drága ajándékunkat nem hordják.

  
Iktatva: Karkötő Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024