2

Arany medál készítés

Ha valami igazán egyedi és időtálló ajándékkal szeretnénk kedveskedni valakinek, akkor talán az arany ékszer a jó választás. Rengeteg lehetőség közül választhatunk. Lehet gyűrű, nyaklánc, karkötő vagy épp egy medál. Az arany medál készíttetésére nem minden ékszerésznél van lehetőség.

Egy medál lehet akár nagyon személyes is, ha mondjuk a hátára személyes dolgokat – például nevet – vésnek. Az arany medál készítés nagyon aprólékos munka, így ne lepődjünk meg, ha nem a legolcsóbb ajándék lesz. Medálként készíttethetünk bármilyen formát. A legkeresettebb forma talán a szív és a kereszt, de nyugodtan engedjük el fantáziánkat. Ne csak sárga aranyban gondolkodjunk, hisz a sárga fehér arannyal kombinálva igazán különleges végeredményt ad.

Arany medál készítés

Arany medál készítés

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend az arany medál készítés, hisz már majdnem minden formát, alakzatot el tudnak készíteni, legyen az a megajándékozott neve, bármilyen állatforma vagy geometriai alakzat stb. A szív alakú medál akár olyan is lehet, amit szét lehet nyitni, és fotó kerülhet bele, bár ez a forma már kissé divatjamúlt.

Az arany medál készítés az ékszerkészítőtől is rengeteg kreativitást és türelmet igényel, hisz a megrendelő igényeit kell teljesítenie abban az esetben is, ha valami egészen különleges vagy extrém a felkérés. Kérhetünk bele kristályokat, vagy ha a pénztárcánk megengedi, drágaköveket is. Legyünk bátran kreatívak!

  
Iktatva: Medál Címkék: , , ,

2 hozzászólás "Arany medál készítés"

  1. Sallai Marianna szerint:

    Szeretnék érdeklődni,mennyi időbe kerül egy névmedál elkészitése és milyen árú?a NORINA nevet szeretném,aranyból.és ha lánccal együtt szeretnék akkor milyen árú.A lányom 18.szülinapjára szeretném ami 10 nap múlva lesz.Köszönöm.

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024