0

Arany medál szív

A szív egy nagyon fontos dolgot jelképez, mégpedig a szerelmet, szeretetet. Ha arany medál szívről beszélünk, akkor azt jelképezi, hogy akitől kaptuk, annak nagyon fontosak vagyunk. Amikor viseljük, azt sugallja, hogy boldog a szerelmi életünk, és hogy szerelemorientáltak vagyunk. Ha egy belül üres szívet viselünk a nyakunkban, az azt sugallja, hogy várunk egy nagy szerelemre.

Az ajándéklistán az arany medál szív akkor jöhet szóba, ha szerelmünkről, kedvesünkről van szó. Ebben az esetben egy nagyon kedves gesztus, és az ajándékozott fontosnak érzi magát tőle. Ha férfiról van szó, nem biztos, hogy előszeretettel hordani fogja, leginkább az ékszeres dobozban fog porosodni, ezért érdemes különösen odafigyelni az illető stílusára, életfelfogására. Ezzel ellentétben női részről a siker garantált.

Arany medál szív

Arany medál szív

Az arany medál szív rengeteg fajtája közkedvelt. Van kövekkel díszített, egész, fél (tört szív), feliratos, motívumos, több szív egymásba fonódva, nagyobb, kisebb, üres közepű, teli, viszont mindegyik mást jelképez és sugall. Például ha tört szív vagy fél, akkor az azt jelenti, hogy a szerelemben érte már csalódás a viselőjét, ha kövekkel kirakott, akkor mindig a szíve vezérli az illetőt, ha két egymásba font szívet visel, akkor az szerelmi kapcsolatra utal.

Amikor arany medál szívet ajándékozunk, akkor mindenképp szem előtt kell tartanunk a mondandónkat, hogy e tárgy helyettünk beszéljen.

  
Iktatva: Medál Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024