0

Arany nyaklánc női

Minden arany lánc női változata sokkal szolidabb benyomást kelt, mint a férfi modelleké. Ezek az ékszerek inkább a kidolgozottságra, vagy épp az egyszerűségre teszik a hangsúlyt.

Vannak klasszikus, zömében sárga arany ékszerek, melyek alap darabnak számítanak minden nemesfémmel foglalkozó üzletben. Ezeket inkább egyszerűbb alkalmakkor vagy gyermek születésekor vásárolnak, a családok, mert egy gyönyörű medállal könnyen feldobható. Ezen túlmenően, ha több színű lánc a kívánsága, akkor arra is lehetőség van, hogy kettő vagy akár három féle aranyból kombinált modellekből tudjon valaki választani. Lehet rövid vagy hosszabb is, amit az arany nyaklánc női változata kíván meg magának.

Az arany lánc női változata mellett megtalálhatjuk a férfi párját is. Ez azért is jó, mert ilyenkor egy család azonos stílust képviselő tagjai hasonló ékeszet tudnak viselni. Ezeknek a párba készült szetteknek általában a női és férfi változata között annyi csak a különbség, hogy míg az egyik vékonyabb addig a másik vastagabb, vagy épp nagyobb szemezésű.

Az is egyre gyakrabban megfigyelhető, hogy az arany nyaklánc női modelljeinek legtöbb fajtája valamilyen más anyaggal vannak díszítve. Hol gazdagon, hol pedig éppen csak. Ezek az anyagok lehetnek drága-vagy féldrágakövek, illetve gyöngyök is. A nyakék ezen fajtái inkább valamilyen eseményre vagy különös alkalomra a legjobb választás, hiszen a nemesfém csillogását csak emelni tudja a rubint, zafír vagy gyémánt fénye.

  
Iktatva: Nyaklánc Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024