0

Baba karkötő arany motívumokkal

Mikor felkérnek minket keresztszülőnek, az első gondolatunk az, hogy mit is adjunk ajándékba a kisbabának. Sok dolog közül válogathatunk: vehetünk a picinek ruhaneműt, játékot vagy épp baba karkötőt arany díszítéssel.

A baba karkötő arany motívumokkal jó ajándék lehet. Az egész karkötő is lehet akár aranyból. Jó választás lehet egy olyan forma, amit idővel, ahogy nő a gyerek, bővíteni lehet, így nagyon sokáig örvendhet a keresztelői ajándékának. Ha a szülőktől kérünk tanácsot, akkor ők általában azokat a motívumokat részesítik előnyben, amelybe belevésték a gyerek nevét. Nem biztos, hogy egy ilyen típusút szívesen hord egy 16-18 éves fiú, így ezzel legyünk óvatosak.

Baba karkötő arany

Baba karkötő arany

A legjobb baba karkötő aranyból készül. Válasszunk olyant, ami nem a legújabb divat szerint készült, hanem klasszikus mintájú. Például a kis lánctípusú örök divat. Nem kell félnünk attól, hogy pár év múlva „ciki” lesz hordani, hisz ezek a minták vagy modellek soha nem mennek ki a divatból.

 A minőségi baba karkötő arany kivitelezéssel nem csak klasszikus mintája miatt lehet jó választás. Biztosak lehetünk benne, hogy pár év múlva a gyerek is értékelni fogja. Lényeges, hogy ne szoruljon a kicsi kezén, mert akkor nem tudja viselni. Készülhet fehér vagy sárga aranyból is, de ha igazán különlegeset szeretnénk, akkor kombináljuk a kettőt.

  
Iktatva: Karkötő Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024