0

Egy még kevésbé népszerű ékszer: a fehérarany bokalánc

A fehérarany bokaláncok picit szolidabbak, mint a hagyományos aranyból készültek. Nagyon jól mutat főleg barna bőrűeknek. Ha úgy döntünk, hogy fehérarany bokaláncot vásárolunk, igyekezzünk egyszerűbb darabot kiválasztani. Fontos, hogy ne legyen tele apró kis csillagos, delfines, virágos medálokkal, mert az egyből elrontja az összhatást.

Fehérarany bokaláncot kizárólag nők viseljenek. Ha férfi létünkre mégis hordunk hasonló ékszereket, az botrányosan nézhet ki. A bokalánc kiemelhet egy szép női lábat. Főként a magas nőknek, megfelelő ruházattal és cipővel párosítva nagyon jól áll. A legfontosabb, hogy legyünk ápoltak, tiszták, tudjuk azt, hogy mi az, ami jól áll, legyünk magabiztosak, és akkor bármilyen ékszer kiemelheti adottságainkat.

Fehérarany bokalánc

Fehérarany bokalánc

Az alacsony nőknek a fehérarany bokalánc sem ajánlott. Felhívja a figyelmet a láb rövidségére, emiatt nem túl előnyös. A fehérarany bokaláncok picit ritkábbak, de rendelésre bármikor elkészítik. Az ára picivel magasabb, mint a hagyományos aranyból készülté, de értékesebb is. Ha pedig kimegy divatból, vagy megunjuk a viselését, könnyen túladhatunk rajta.

A fehérarany bokaláncok viselete is sok kérdést felvet. Van, aki úgy találja, hogy nagyon szép,  de van, aki túl soknak fogja majd nézni. Csakis akkor viseljük, ha jól érezzük magunkat benne, semmiképp ne rontsuk el a napunkat a divat áldozataként.

  
Iktatva: Bokalánc Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024