0

Eljegyzési gyűrű

Az eljegyzési gyűrű vásárlásakor nem kell kétségbe esni, de azért jó tisztába lenni pár dologgal. A legmegfelelőbb eljegyzési gyűrű kiválasztása nem is olyan bonyolult, mint ahogy ön azt hiszi. Az utánajárás viszont elkerülhetetlen pár dolgot tekintve.

A legfontosabb az, hogy tudja milyen méretet kell vásárolni. A legkönnyebb módja a kiderítésének az, ha megnézi párja ezen ujján hordott, már meglévő gyűrűjét. Ha megvan, akkor a méretet egyszerűen egy cérnaszárral leveszi, vagy viszonyítási alapnak valamelyik ujjára felhúzza. Az ujjak mérete azonban mindig változik, a munka miatt általában délben van az az idő, amikor a legvastagabb lesz.

Azok a hölgyek, akik nem hordanak semmilyen gyűrűt azoknál más praktikát kell bevetni. Esetleg ajánljon fel neki valamilyen nem eljegyzési gyűrű mintát, amit felpróbálhat. Mindezt játékosan, véletlenszerűen, hogy ne sejtsen meg semmit a leendő menyasszony. Azonban, ha ez sem működik, még van egy esély a tökéletes lánykérésre. A hölgy édesanyja vagy testvére tud segíteni az ön számára.

A következő lépés az, hogy kiválassza a megfelelő stílusú eljegyzési gyűrűt. Ez akkor a legkönnyebb, ha választottja már rendelkezik ékszerekkel, mert ezekből már következtethet arra milyen lenne tökéletes darab. Amikor viszont nem ékszeres a barátnő akkor egy kirakat előtt megállva derítheti ki mi is az amit szeret vagy épp nem egy ékszerben választottja. Egy a fontos minden vásárlásnál. Az eljegyzési gyűrű szóljon az aráról!

  
Iktatva: Eljegyzési Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024