0

Ezüst medálok gyerekeknek

Nem csupán a felnőttek, de a gyerekek is kedvelik az apró ékszereket. Számukra is készítenek most már többfélét: nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat, medálokat stb. Az ezüst medálok gyerekeknek készült változatai legtöbb esetben állatfigura formák, mivel a gyerekek körében ez az egyik legkedveltebb motívum, de megtalálhatóak még a hangszeres vagy a virágos darabok is.

Az ezüst medálok gyerekeknek tökéletesen megfelelnek ajándékként is, legyen szó például egy aranyos delfinről vagy cicáról, egy virágról vagy gitárról. A legtöbb gyerek örvend ezeknek a medáloknak, bár tény, hogy inkább a kislányok kedvelik, a kisfiúk körében nem annyira népszerű. Ők inkább csak a kamaszkor végeztével kezdenek ilyesmit hordai, így legyünk óvatosak, ha kisebb fiúnak szeretnénk ajándékot vásárolni.  

Ezüst medálok gyerekeknek

Ezüst medálok gyerekeknek

A gyerekeknek készült medálok vásárlásánál sok mindenre oda kell figyelni, ha ajándékba szeretnénk vinni. Fontos szempont, hogy minden része teljesen sima legyen, ne legyenek rajta apró kövecskék vagy drágakövek, hisz ha a gyerek játszik vele, akkor ezek könnyen megsérthetik őt, sőt az apó darabok a szájukba is bekerülhetnek.

Az ezüst medálok gyerekeknek apró, gondosan megmunkált darabok kell legyenek, mivel a nagy, nehéz darabok nem illenek az ő nyakukba. Legjobb, ha valami apró formát választunk. Ha van kedvenc állata vagy virága, azt nyugodtan ajándékozhatjuk medál formájában.

  
Iktatva: Medál Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024