0

Ezüst medálok pároknak

A fiatal szerelmesek közt egyre elterjedtebb, hogy pároknak készült medálokat hordanak. Ez jellemezheti a kapcsolatukat, de az összetartozás érzését is erősítheti bennük. Az ezüst medálok pároknak készült darabjai között megtalálhatjuk a páros medálokat, melyek nagyon népszerűek, mivel két ugyanolyan formát foglalnak magukba, és legtöbb esetben ezek szétszedhetőek.

A páros medálok leggyakrabban a szívformát kapják, hisz ezeket a legkönnyebb úgy kialakítani, hogy szétszedhetőek legyenek.  Az ezüst medálok pároknak sok esetben készülnek úgy, hogy apró fotó is kerülhessen bele, így a szerelmesek egymás fotóit is a nyakukban hordhatják. Jellemző még a formák között a galamb is.

Ezüst medálok pároknak

Ezüst medálok pároknak

Az ezüst medál pároknak ajándékként is megfelelhet, legfőképpen egy évforduló alkalmával. Legtöbb esetben azonban a pár vásárolja meg ezeket a medálokat, hisz ők tudják igazán, hogy melyik az a modell, mely leginkább közel áll a szívükhöz. Ha mi szeretnénk meglepni őket ilyennel, a választást akkor is inkább bízzuk rájuk, mi csak az anyagi részét vállaljuk.

Sok esetben a pároknak készült medálok betűket tartalmaznak. Az ezüst medálok pároknak kialakított darabjai legtöbbször a szerelmes pár kezdőbetűit tartalmazzák, de nem ritka az sem, hogy az összeismerkedésük dátumát hordják a láncon. A szerelmes párok között egyre elterjedtebb ez a megoldás, annak érdekében, hogy az egész világ láthassa, hogy ők összetartoznak.

  
Iktatva: Medál Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024