0

Gyerek arany fülbevaló

A nőies kislányok már rajonganak az ékszerekért. Épp ezért jó megoldás lehet, ha karácsonyra a fa alá gyerek arany fülbevaló kerül. Biztos sikert arathatunk olyan mintával, amit igazán kedvelnek a kislányok. Ilyenek például az állatformájú kis fülbevalók. Válogathatunk nyugodtan, mert most már nagyon sokfélét lehet kapni.

A gyerek arany fülbevaló lényege, hogy kifejezetten olyan mintákat alakítanak ki a nemesfémből, amit a kislányok szeretnek. Általában kisebb a méretük a normál fülbevalóknál, és kisebb a súlyuk is, hogy ne húzzák a gyerekek fülét. A legkedveltebb minták közt találjuk a virágmintát. Lehet olyan is, amelyben színes kő van. Az ilyenekért igazán tudnak lelkesedni a kislányok.

Gyerek arany fülbevaló

Gyerek arany fülbevaló

 Igazi örömet gyerek arany fülbevaló ajándékozásával akkor okozhatunk, ha olyan alakút választunk, ami kapcsolódik a gyerek hobbijával. Például olyat, ami hangszert formáz, nyugodtan adhatunk zeneőrültnek. Ha pedig imádja az állatokat, akkor egy kiscicás fülbevalóval biztosan levehetjük a lábáról.

 Rengeteg modell van, kezdve a balett-táncostól, a kis karikán át akár a horoszkópost is megtaláljuk az ékszerészetek polcain. Válasszunk olyan gyerek arany fülbevalót, ami kapoccsal működik, hogy biztosabban tartson a fülben a játék hevében is. Válogassunk, de ha mégsem találjuk az igazit, akkor készíttessünk valami igazi csodát, hogy felhőtlenül boldog legyen a megajándékozott kislány.

  
Iktatva: Fülbevaló Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024