0

Kedvelt ékszer az ezüst bokalánc

Főleg a fiatal hölgyek körében egyre kedveltebb a bokát vagy lábujjat díszítő ékszer. Ezek közül is talán amit a legtöbben viselnek, az az ezüst bokalánc. Most már szinte minden ékszerboltban kapható, hisz a sikere töretlen volt az elmúlt évek során. Több mintázattal kapható, sőt vannak olyanok is, melyeken apró kő található, de nem ritka a drágakő sem benne.

Az ezüst bokalánc leginkább nyáron hordható ékszer, hisz akkor válik láthatóvá, télen amellett, hogy nem érvényesül, a csizmában kényelmetlen is lenne viselésük. Sokan azért kedvelik, mert nagyon szépen kihangsúlyozza a karcsú bokát, a szép lábakat. Nincs olyan ruha összeállítás, amihez nem menne ez az ékszer.

Ezüst bokalánc

Ezüst bokalánc

A bokalánc árak leginkább a karkötők árainak felelnek meg, mivel méretükben is hasonlítanak azokhoz. Talán emiatt is történik meg az, hogy sokan összetévesztik a bokaláncot a karkötővel. Az ezüst bokalánc teljesen külön kapható, nincs összerakva a karkötőkkel egy helyre.

Az ezüst bokalánc ajándékba is adható, de a vásárlás előtt érdemes a megajándékozottól megtudni, hogy szereti vagy sem az ilyen ékszereket. Egy egyszerű mintával készült, visszafogott, de mégis egyedi darabot a legtöbb fiatal hölgy szívesen fogad el ajándékba. Akárcsak a karkötők, a bokaláncok is több méretben kaphatóak, így erre is érdemes a vásárláskor odafigyelni.

  
Iktatva: Ezüst Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024