0

Mágneses fülbevaló 1500 Gauss erősséggel

Az egészség megőrzése mindenki számára fontos. Ebben lehet segítség a mágneses fülbevaló 1500 Gauss erősségű mágnessel. A mágnes erőssége befolyásolja ugyanis, hogy milyen hatást vált ki. Az 1500 Gauss erősségű mágnes leginkább fülbevalóban található meg, és az alvászavarok valamint a fejfájás enyhítésére használják.

Ahhoz, hogy a mágneses fülbevalót 1500 Gauss erősséggel viseljük, nem kell átszúrni a fület, hisz klipsz alakban is kapható. Semmi más dolgunk nincs tehát vele, mint egyszerűen felcsíptetni a fülcimpára. A megfelelő reflexpontra helyezve segíthet az alvásproblémák megoldásában, de bizonyítottan hat a fejfájás megszüntetésében is.

Mágneses fülbevaló 1500 Gauss

Mágneses fülbevaló 1500 Gauss

Ám a mágneses fülbevaló nemcsak fájdalomcsillapításra használható, hanem a diétában is segíthet. A mágneses fülbevaló 1500 Gauss erősségű mágnessel, amennyiben jó helyre van felhelyezve, segíthet leküzdeni az édesség utáni vágyat éppúgy, mint az éhségérzetet. Ezáltal lehet nagy segítség a fogyókúrázok és a cukorbetegek diétájában is. A megfelelő pont kiválasztásában segítségünkre lehet egy hozzáértő szakember.

A mágneses fülbevaló 1500 Gauss erősséggel interneten keresztül is beszerezhető, de a különböző gyógyászati üzletekben is kapható már. Ár szempontjából elég széles a kínálat, hisz akár 2-3000 forintért is vásárolhatunk, de az sem ritka, hogy egy tetszetősebb darabért, ami esetleg drágakövet is tartalmaz, több tízezer forintot is elkérnek.

  
Iktatva: Mágneses, Mágneses fülbevaló Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024