0

Mágneses fülbevaló alap

A gyógyhatásáról ismert mágneses fülbevalót mi magunk is elkészíthetjük otthon, így nemcsak olcsóbb darabot kapunk, hanem abban is biztosak lehetünk, hogy egyedi ékszerünk lesz. A mágneses fülbevaló alap hobbiboltban vásárolható meg, de interneten keresztül is megrendelhető. Ár tekintetében e két lehetőség között nincs nagy különbség.

A mágneses fülbevaló alap többféle is lehet, de leggyakrabban ezüstből készítik. Vannak olyan típusúak, melyekbe csak bele kell ragasztani a mágnest, míg másokba bele kell helyezni azt egy apró fogó segítségével. Formára és nagyságra is nagyon széles a választék, hisz az egyszerű kis gombformától az extra nagy darabokig mindenféle kapható a boltok polcain. Csak ízlésünk és fantáziánk szabhat határt, hogy melyiket válasszuk.

Mágneses fülbevaló alap

Mágneses fülbevaló alap

Tehát ha úgy döntöttünk, hogy mi magunk készítjük el a fülbevalót, és be is szerezzük a hozzávalókat, akkor egy kis speciális ragaszó segítségével pillanatok alatt a mágneses fülbevaló alapból egyedi ékszereket varázsolhatunk.

A mágneses fülbevaló alap jó megoldás lehet abban az esetben is, ha valami személyesített ékszert szeretnénk készíteni, hisz ebben az esetben szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. Az alapanyagok széles választéka, valamint a jótékony mágnes mind hozzájárulnak ahhoz, hogy olyan ékszert készítsünk magunknak (vagy ajándékba másnak), amit évek múltán is kedvelni és hordani fogunk.

  
Iktatva: Mágneses, Mágneses fülbevaló Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024