0

Mágneses fülbevaló ametiszt drágakővel

A különböző ásványok vagy drágakövek emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatását már az ókorban ismerték és használták az emberek. A jótékony hatást ötvözi a mágnes erejével a mágneses fülbevaló ametiszt drágakővel. Az ametisztről érdemes tudni, hogy leginkább az alvászavarban szenvedő embereken tud segíteni, ám még több pozitív hatása is van ennek a mutatós ékszernek.

Mint minden új dolgot, az ametiszt drágakővel díszített mágneses fülbevalót is meg kell szoknia az emberi szervezetnek. Ezért csak fokozatosan kell hozzászoktatni a szervezetet viseléséhez. Első lépésként elég, ha csupán félórára viseljük, majd óvatosan növeljük az időtartamot egészen addig, míg az egész éjszakára fülünkbe tehetjük.

Mágneses fülbevaló ametiszt drágakővel

Mágneses fülbevaló ametiszt drágakővel

A mágneses fülbevalót ametiszt drágakővel férfiak is viselhetik, sőt még azok is, akik egyébként nem használnak fülbevalót. Este lefekvés előtt ők is betehetik fülükbe ezt a nyugodt alvást elősegítő ékszert. Hölgyek esetében egész nap is hordható az ametiszttel díszített darab, mivel jótékony hatása mellett kifejezetten elegáns is.

A mágneses fülbevaló ametiszt drágakővel kiváló ajándék is lehet. Olyan személynek érdemes ajándékozni, akiről tudjuk, hogy esetleg alvászavarokkal küszködik. Amennyiben eltekintünk a jótékony hatástól, akkor is nagyon mutatós és divatos darabot ajándékozhatunk a szeretett személynek, melyet az interneten keresztül is beszerezhetünk.

  
Iktatva: Mágneses, Mágneses fülbevaló Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024