0

Mágneses fülbevaló férfi modellben

Bár a fülbevaló viselet még mai napig a hölgyek kiváltsága, van olyan modell is, ami igencsak jól áll az erősebb nem képviselőinek is. A mágneses fülbevaló már férfi modellben is kapható, így akár ők is hordhatják ezt az egészség megőrzésére szolgáló terméket. Számukra leginkább az egyszerűbb darabok ajánlottak, de vannak olyan férfiak is, akik a díszesebb darabokat kedvelik.

A mágneses fülbevaló a férfi szervezetre is jótékonyan hat. A férfi szervezetre kifejezetten jótékony a mágnes, hisz sok esetben bizonyosodott be, hogy a spermiumok száma és mozgása javult a mágnes hatására. Épp ezért sok természetgyógyász szokta javasolni a fülbevalót viselő betegeinek, hogy cseréljék le mágnesesre.

Mágneses fülbevaló férfi

Mágneses fülbevaló férfi

Természetesen nem lehet egyik fülbevalóra se rámondani, hogy csak férfinak vagy csak nőnek készül, hisz a kivitelezés is nagyjából unisex vonásokat hordoz. A mágneses fülbevaló férfi ismerősünknek akár ajándékba is adható, főleg abban az esetben, ha amúgy is szereti az ékszereket. Nem csak ajándékot, ékszert adunk neki ilyen formán, hanem ezzel együtt egy egészségesebb életet is.

A mágneses fülbevaló férfi modellben is többféle kapható. Választhatnak akár az ezüst, akár az arany változatban, attól függően, hogy ki melyik nemes fémet kedveli jobban. A nemesfém nincs hatással a mágnesre, így bármelyiket lehet választani.

  
Iktatva: Mágneses, Mágneses fülbevaló Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024