0

Mikor és kiknek ajánlott az arany bokaláncok viselete?

Nagyon sok vita keletkezett már a bokaláncok viseletét illetően. Az esetek többségében a divatlapok szerint nem a legmegfelelőbb ékszerdarab. Arany bokaláncot kizárólag olyan hölgyek viseljenek, akik nem alacsonyak. Alacsony termetű nőknél, felhívja a figyelmet a láb rövidségére, így még alacsonyabbnak és olykor kövérebbnek is tűnhetünk.

Arany bokalánc viselésekor kötelező a magassarkú cipő. Egy magassarkú mindig kihangsúlyozza a lábakat, hosszabbnak, szebbnek tűnnek, emellett kiemeli a bokákat, ezt pedig kihangsúlyozhatjuk egy szép bokalánccal. Természetesen a bokaláncot, ha már úgy döntöttünk, hogy viseljük, tudni kell viselni. Ne nézegessük járás közbe, ne emelgessük a lábunkat, amúgy is észre fogják venni, tegyünk úgy, mintha ott sem lenne.

Arany bokaláncok

Arany bokaláncok

Különleges alkalmakkor, például hivatalos helyeken, egy állásinterjún, hanyagoljuk az olyan ékszerek viseletét mint amilyenek az arany bokaláncok. Mindenkinek más a stílusérzéke, nem biztos, hogy az, amit mi elegánsnak vagy szépnek tartunk, arról más is így vélekedik, és mivel a bokalánc nem egy hagyományos ékszerdarab, főként az idősebb korosztály nem fogja jó szemmel nézni.

Az arany bokaláncok beszerzése nem fog gondot okozni, bármelyik ékszerüzletben találunk számunkra megfelelőt. A kiválasztásnál ügyeljünk arra, hogy ne essünk túl a ló oldalán, törekedjünk szolid darabot kiválasztani, és kizárólag  szoknyával viseljük, rövid nadrággal párosítva nem a legmegfelelőbb.

  
Iktatva: Bokalánc Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024