0

Mit mutat a törtarany kalkulátor?

Ha van egy nagyon szép gyűrűnk, de már nem szeretnénk viselni, akkor két lehetőség közül választhatunk. Az első, hogy készítettünk belőle egy új ékszert, a másik pedig, hogy törtaranyként eladjuk. A törtarany kalkulátor e második megoldásnál lehet nagy segítségünkre.

Az interneten található törtarany kalkulátor segít abban, hogy kiszámítsuk, hol kaphatnánk az ékszerért a legjobb árat. Egyszerűen használható, hisz az ékszer súlyát valamint karátját megadva pillanatokon belül kiszámolja nekünk, hogy az eladni kívánt ékszer átlagára mennyi lehet. Természetesen ez a kalkulátor csak útmutató, hisz minden ékszerészet vagy zálogház más árakkal dolgozik. Erről is érdemes az eladás előtt tájékozódni.

Törtarany kalkulátor

Törtarany kalkulátor

Amennyiben vásárolni szeretnénk ékszert, akkor is a segítségünkre lehet a törtarany kalkulátor, mivel azt az értéket is mutatja, hogyha vásárolni szeretnénk, akkor mennyibe kerülne az ékszer. Az ilyen számítások nem csak abban segíthetnek, hogy átlagárat mutassanak nekünk, hanem abban is, hogy ne verjenek át, hisz a kalkulátor segítségével megtudhatjuk, hogy az ékszer átlagba mennyit ér.

A törtarany kalkulátor teljesen névtelenül, semmi azonosító nélkül használható, így nem kell attól sem félni, hogy valaki itt szerez arról tudomást, ha esetleg nagyobb mennyiségű ékszerünk van. A kalkulátor használatával sokkal magabiztosabban alkudozhatunk egy ékszerésznél akár venni, akár eladni szeretnénk.

  
Iktatva: Törtarany Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024