0

Népszerű ékszerünk: az aranylánc

A nők nagy kedvence mind a mai napig az aranylánc. Viselhetik bármilyen összeállítással, hiszen nem túl kihívó, de azért mégis vonzza a tekintetet. Rengetegféle közül választhatunk úgy a hossz, mint a kivitelezés formájában is. Hordhatjuk nappal, munkában, de egy hozzáillő fülbevalóval estére is kitűnő. A méltán népszerű kis fekete ruha tökéletes kiegészítője.

Ajándéknak is kitűnő választás az aranylánc, hisz soha nem megy ki a divatból. Legyen az egy csavart forma vagy épp láncszemekből összeálló. Társíthatunk hozzá fülbevalót vagy gyűrűt, esetleg hasonló vagy ugyanolyan mintájú karkötőt is. Néhány arany ékszerrel biztosak lehetünk benne, hogy mindig divatosak vagyunk.

Aranylánc

Aranylánc

A hosszabb aranylánc nemcsak szép, de optikailag nyújtja is az alakot. Nincs olyan összeállítás, amihez ne illene az arany ékszer. Kiegészítőként is választhatunk arany színben pompázó táskát vagy cipőt. Egy egyszerű ruhadarabot is tökéletessé tehet egy szép arany ékszer. Válasszunk alkalomhoz és egyéniségünkhöz illőt.

 Az aranylánc nem csak a nők kiváltsága. Gondoljunk bele, hogy egy napbarnított férfi nyakon is milyen jól mutat! Míg nőknek inkább a vékonyabb, finomabb megmunkálású darabok a jó választás, addig a férfiak inkább a vastagabb darabok között válogassanak. Nagyszerű és időtálló ajándék lehet, akár magunkat, akár egy kedves ismerősünket lepjük meg vele.

  
Iktatva: Aranylánc Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024