0

Női ezüst medálok

Talán nincs olyan nő, aki ne szeretné a finom ékszereket, aki ne csábulna el egy ékszerbolt kirakata előtt. A női ezüst medál is egy olyan darab, mely a legtöbb nő ékszertartójában megtalálható. Szinte bármilyen formájú és méretű kivitelezésben kapható, legyen az virág, szívecske vagy épp valami állatforma. A nők és a lányok egyaránt szívesen viselik bármelyiket a nyakukon.

A női ezüst medálok nagyon népszerűek, amit sok ékszerész és hozzáértő szakember az árával magyaráz. Tény, hogy az ezüst medálok jóval olcsóbbak, mind aranyból készült társai, szinte bárki hozzájuthat egy-egy darabhoz. A legkedveltebb forma talán a szívforma. Ebből is többféle van, és lehet olyant is kapni, mely kinyitható, és belülre egy pici kép is elhelyezhető.

Női ezüst medálok

Női ezüst medálok

Amennyiben ajándékba szeretnénk ezüst medált adni valakinek, érdemes arra odafigyelni, hogy a megajándékozott hölgynek már van-e medálja, és ha igen, akkor az milyen stílust képvisel. A női ezüst medálok kínálata nagyon széleskörű, így ha sikerül kiderítenünk például azt, hogy melyik a kedvenc virága, akár azt is megvehetjük medál formájában, s így biztosak lehetünk benne, hogy örülni fog neki.

A női ezüst medálok sokkal finomabb megmunkálással készülnek, mint a férfi medálok, ugyanakkor tartalmazhatnak kristályokat is, de nem ritka a fél- vagy drágakő sem bennük. Egy gondosan megválasztott darabbal biztosan megörvendeztetjük hölgyismerősünket.

  
Iktatva: Medál Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024