0

Törtarany vétel

Most már nem csak a zálogházak foglalkoznak törtarannyal, hisz egyre több ékszerészet vesz be törtaranyat. Az ékszerészetek számára a törtarany vétel a legjobb lehetőség arra, hogy a szükséges alapanyagokat a javításhoz beszerezzék. Olcsóbban tudják megvásárolni, mint a piacon, így kevesebbe kerül az ékszer elkészítése is, hisz az alapanyag olcsóbb, így csak a munkadíj jön rá.

A törtarany vétel nem csak az ékszerészeteknek fontos, hanem a magánembereknek is, hisz jó befektetés az arany. Az elmúlt időszak azt mutatja, hogy folyamatosan növekszik az arany ára, így a törtaranyé is. Akár zálogházban vásárolt ékszerrel is lehet növelni az aranytartalékainkat, amit ínségesebb időben könnyen pénzzé tehetünk.

Törtarany vétel

Törtarany vétel

Az ékszerészetek teljesen legálisan használják a törtaranyat a munkálatokhoz, hisz jelenpillanatban a törvények megengedik a törtarany vételt a boltoknak, valamint a felhasználást is. Ezáltal lehetővé válik, hogy a megunt ékszereket újra hasznosítsák. A törtaranynak is megvan az ára, ami szinte egyformán változik az új arany árával, de annak általában csak 20-30% az értéke.

A törtarany vétel lehetséges akár kedvtelésből is, hisz sokan vannak, akik gyűjtik a szép arany ékszereket, de a befektetés része sem elhanyagolható. Az esetek nagy részében elmondható, hogy a pénz az ékszerben nem csökken, hanem nő, így ha kedveljük az ékszereket, akkor nyugodtan vásárolhatunk belőle.

  
Iktatva: Törtarany Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024