Hírek ékszerészet és Arany ékszerek témában

Törtarany beszámítás

Törtarany beszámítás

Amikor új arany ékszert szeretnénk vásárolni, akkor sok esetben szembesülhetünk azzal, hogy igen borsos áron lehet ezeket a szép ékszereket megvásárolni. A törtarany beszámítás lehet egyfajta megoldás az ár csökkentésére. A legtöbb ékszerészetnél lehet kérni, hogy a megunt, vagy épp törött ékszert beleszámítsák az új árába. Ilyenkor kevesebbet kell készpénzben… Tovább: Törtarany beszámítás »

A törtarany ára több tényezőtől függ

A törtarany ára több tényezőtől függ

Az arany árát nemcsak a súlya hordozza, hanem az is, hogy hány karátos az arany. Ez szintén érvényes a törtarany ára megállapításánál is. A legtöbb esetben azonban elmondható, hogy a törtarany olcsóbb, mint az új arany. Ez annak köszönhető, hogy a törtaranyban már nincs benne a munkadíj, ami viszont az… Tovább: A törtarany ára több tényezőtől függ »

Mit mutat a törtarany kalkulátor?

Mit mutat a törtarany kalkulátor?

Ha van egy nagyon szép gyűrűnk, de már nem szeretnénk viselni, akkor két lehetőség közül választhatunk. Az első, hogy készítettünk belőle egy új ékszert, a másik pedig, hogy törtaranyként eladjuk. A törtarany kalkulátor e második megoldásnál lehet nagy segítségünkre. Az interneten található törtarany kalkulátor segít abban, hogy kiszámítsuk, hol kaphatnánk… Tovább: Mit mutat a törtarany kalkulátor? »

Arany ékszerek 2024