Hírek ezüst és Arany ékszerek témában

Mágneses fülbevaló alap

Mágneses fülbevaló alap

A gyógyhatásáról ismert mágneses fülbevalót mi magunk is elkészíthetjük otthon, így nemcsak olcsóbb darabot kapunk, hanem abban is biztosak lehetünk, hogy egyedi ékszerünk lesz. A mágneses fülbevaló alap hobbiboltban vásárolható meg, de interneten keresztül is megrendelhető. Ár tekintetében e két lehetőség között nincs nagy különbség. A mágneses fülbevaló alap többféle… Tovább: Mágneses fülbevaló alap »

Ezüst medálok pároknak

Ezüst medálok pároknak

A fiatal szerelmesek közt egyre elterjedtebb, hogy pároknak készült medálokat hordanak. Ez jellemezheti a kapcsolatukat, de az összetartozás érzését is erősítheti bennük. Az ezüst medálok pároknak készült darabjai között megtalálhatjuk a páros medálokat, melyek nagyon népszerűek, mivel két ugyanolyan formát foglalnak magukba, és legtöbb esetben ezek szétszedhetőek. A páros medálok… Tovább: Ezüst medálok pároknak »

Ezüst medálok gyerekeknek

Ezüst medálok gyerekeknek

Nem csupán a felnőttek, de a gyerekek is kedvelik az apró ékszereket. Számukra is készítenek most már többfélét: nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat, medálokat stb. Az ezüst medálok gyerekeknek készült változatai legtöbb esetben állatfigura formák, mivel a gyerekek körében ez az egyik legkedveltebb motívum, de megtalálhatóak még a hangszeres vagy a… Tovább: Ezüst medálok gyerekeknek »

Női ezüst medálok

Női ezüst medálok

Talán nincs olyan nő, aki ne szeretné a finom ékszereket, aki ne csábulna el egy ékszerbolt kirakata előtt. A női ezüst medál is egy olyan darab, mely a legtöbb nő ékszertartójában megtalálható. Szinte bármilyen formájú és méretű kivitelezésben kapható, legyen az virág, szívecske vagy épp valami állatforma. A nők és… Tovább: Női ezüst medálok »

Ezüst medál férfiaknak

Ezüst medál férfiaknak

Most már egyre elfogadottabb az emberek körében, hogy a férfiak is hordanak ékszereket. Nem kirívó, megfelelő öltözék mellé egyenesen szükségeltetik egy kiváló darab. Az ezüst medál férfiaknak is kifejezetten jól tud állni, amennyiben megfelelő hosszúságú láncra kerül, és ízléses, mégis férfias jellemvonásokat hordoz. Az ezüst medál férfiaknak nem sokban különbözik… Tovább: Ezüst medál férfiaknak »

Arany ékszerek 2024