Hírek aranylánc és Arany ékszerek témában

Antik arany zsebóra

Antik arany zsebóra

Ha arany zsebórára gondolunk, először a régi fennkölt csillogás, báltermek és fekete szmokingba öltött férfiak jutnak eszünkbe, ahogy külső kabátzsebükbe feltűzve szép aranylánc végén ott van egy marékban elférő antik arany zsebóra. Minden régi filmben találkozhatunk egy-egy ilyen előkelő figurával. Sokáig, hogy zsebórát tartson valaki, elég jómódúnak kellet számítson, mert… Tovább: Antik arany zsebóra »

Aranylánc készítés

Aranylánc készítés

Ha valami igazán egyedi ajándékot szeretnénk valakinek, akkor az arany ékszer a legjobb választás. Válogathatunk fülbevaló, karkötő, gyűrű vagy épp aranylánc között. Az aranylánc készítés szakértelmet igényel, hisz az apró szemek tökéletes összekapcsolása nem kis fáradtságot igénylő munka.  Az aranylánc készítés a legtöbb ékszerésznél választható opció, ha a készleten lévőkből… Tovább: Aranylánc készítés »

Aranyláncok olcsón

Aranyláncok olcsón

Aranyláncok olcsón bárkinek kellenének, de vajon olyan minőségűek is mint a drágább változatok? Erre nehéz megadni a választ, de természetesen mindennek megvan a maga oka. Az aranyláncok olcsón általában az internetes portálokon kerülnek kínálásra. Ezek minden bizonnyal azét kerülnek jóval alacsonyabb áron mint a piaci átlag, mert nem kell a… Tovább: Aranyláncok olcsón »

Arany ékszerek 2024