Hírek befektetés és Arany ékszerek témában

Törtarany eladás

Törtarany eladás

Törtarany eladással számos üzlet és cég foglalkozik, viszont jó, ha olyan helyeken vásárolunk törtaranyat, melyek rendelkeznek engedéllyel. A törtarany eladás piacán az árak nagyon változatosak, ezért, ha szeretnénk aranyat vásárolni, jó, ha alaposan körülnézünk a piacon és utána érdeklődünk az áraknak, mielőtt belemennénk egy számunkra előnytelen üzletbe. Bár az arany… Tovább: Törtarany eladás »

A törtarany ára több tényezőtől függ

A törtarany ára több tényezőtől függ

Az arany árát nemcsak a súlya hordozza, hanem az is, hogy hány karátos az arany. Ez szintén érvényes a törtarany ára megállapításánál is. A legtöbb esetben azonban elmondható, hogy a törtarany olcsóbb, mint az új arany. Ez annak köszönhető, hogy a törtaranyban már nincs benne a munkadíj, ami viszont az… Tovább: A törtarany ára több tényezőtől függ »

Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet

Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet

Legtöbb nő szereti az arany ékszereket, ezen belül az arany órákat is. Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet szinte minden alkalomra, hisz kivitelezésüknek köszönhetően mindenkinek jól állnak, és legtöbb esetben a megajándékozott is kedveli, és évekig őrzi, használja az ilyen darabokat. Az antik arany női karóra nemcsak ajándéknak… Tovább: Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet »

Arany ékszerek 2024