Hírek karkötő és Arany ékszerek témában

Kedvelt ékszer az ezüst bokalánc

Kedvelt ékszer az ezüst bokalánc

Főleg a fiatal hölgyek körében egyre kedveltebb a bokát vagy lábujjat díszítő ékszer. Ezek közül is talán amit a legtöbben viselnek, az az ezüst bokalánc. Most már szinte minden ékszerboltban kapható, hisz a sikere töretlen volt az elmúlt évek során. Több mintázattal kapható, sőt vannak olyanok is, melyeken apró kő… Tovább: Kedvelt ékszer az ezüst bokalánc »

Arany karkötő

Arany karkötő

Az arany ékszerek mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, főleg a hölgyek között volt igazán közkedvelt. A nemesfémekből készült ékszerek közül az arany karkötő is igazán egyedi tud lenni. Ma már rengeteg olyan lehetőség közül választhatunk a karkötők terén is, amellyel stílusunkat, egyéniségünket hangsúlyozhatjuk ki. Az arany karkötők az egészen finom,… Tovább: Arany karkötő »

Gyöngy

Gyöngy

A gyöngy, főleg, ha igaz, akkor a női szíveket ellágyítja. Nagyon egyedi selymes csillogása az igazi hölgyek ékszeres készletéből nem hiányozhat. Egy szép gyöngy sok mindenre felhasználható. Számtalan karkötő, fülbevaló és medál kiegészítője lehet. Ahhoz, hogy valóban tudjuk, milyen szépséges darabot szeretnénk magunknak venni, érdemes kicsit jobban utána járni, milyen… Tovább: Gyöngy »

Arany ékszerek 2024