Hírek divat és Arany ékszerek témában

Az antik arany nyaklánc nemcsak a nők kedvence lehet

Az antik arany nyaklánc nemcsak a nők kedvence lehet

Az arany ékszerek palettáján egyre népszerűbb az antik arany nyaklánc. Ez nem meglepő, hisz egyre többen keresik az időtálló darabokat, melyek mindenkor divatosak. Bár ezek a darabok nem a legolcsóbbak, megéri rájuk fordítani bizonyos összeget, hisz sok esetben pár év múlva akár a dupláját is érheti egy-egy darab. Az antik… Tovább: Az antik arany nyaklánc nemcsak a nők kedvence lehet »

Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet

Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet

Legtöbb nő szereti az arany ékszereket, ezen belül az arany órákat is. Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet szinte minden alkalomra, hisz kivitelezésüknek köszönhetően mindenkinek jól állnak, és legtöbb esetben a megajándékozott is kedveli, és évekig őrzi, használja az ilyen darabokat. Az antik arany női karóra nemcsak ajándéknak… Tovább: Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet »

Népszerű ékszerünk: az aranylánc

Népszerű ékszerünk: az aranylánc

A nők nagy kedvence mind a mai napig az aranylánc. Viselhetik bármilyen összeállítással, hiszen nem túl kihívó, de azért mégis vonzza a tekintetet. Rengetegféle közül választhatunk úgy a hossz, mint a kivitelezés formájában is. Hordhatjuk nappal, munkában, de egy hozzáillő fülbevalóval estére is kitűnő. A méltán népszerű kis fekete ruha… Tovább: Népszerű ékszerünk: az aranylánc »

Baba karkötő arany motívumokkal

Baba karkötő arany motívumokkal

Mikor felkérnek minket keresztszülőnek, az első gondolatunk az, hogy mit is adjunk ajándékba a kisbabának. Sok dolog közül válogathatunk: vehetünk a picinek ruhaneműt, játékot vagy épp baba karkötőt arany díszítéssel. A baba karkötő arany motívumokkal jó ajándék lehet. Az egész karkötő is lehet akár aranyból. Jó választás lehet egy olyan… Tovább: Baba karkötő arany motívumokkal »

Arany karláncok

Arany karláncok

Egy arany karlánc feldobhat bármilyen összeállítást. Arany karláncok közt ma már találunk nagyon szép, különleges darabokat is. Sőt, bármikor találunk olyat, amely nem csak a stílusunkat emeli ki, de azonnal odavonzza az irigy tekinteteket. Manapság nagyon népszerűek az ázsiai típusú ékszerek. Találunk ilyen stílusú arany karláncokat is, így mi is… Tovább: Arany karláncok »

Egy még kevésbé népszerű ékszer: a fehérarany bokalánc

Egy még kevésbé népszerű ékszer: a fehérarany bokalánc

A fehérarany bokaláncok picit szolidabbak, mint a hagyományos aranyból készültek. Nagyon jól mutat főleg barna bőrűeknek. Ha úgy döntünk, hogy fehérarany bokaláncot vásárolunk, igyekezzünk egyszerűbb darabot kiválasztani. Fontos, hogy ne legyen tele apró kis csillagos, delfines, virágos medálokkal, mert az egyből elrontja az összhatást. Fehérarany bokaláncot kizárólag nők viseljenek. Ha… Tovább: Egy még kevésbé népszerű ékszer: a fehérarany bokalánc »

Arany ékszerek 2024