Hírek medál és Arany ékszerek témában

Arany medál szív

Arany medál szív

A szív egy nagyon fontos dolgot jelképez, mégpedig a szerelmet, szeretetet. Ha arany medál szívről beszélünk, akkor azt jelképezi, hogy akitől kaptuk, annak nagyon fontosak vagyunk. Amikor viseljük, azt sugallja, hogy boldog a szerelmi életünk, és hogy szerelemorientáltak vagyunk. Ha egy belül üres szívet viselünk a nyakunkban, az azt sugallja,… Tovább: Arany medál szív »

Arany medálok

Arany medálok

Ha ékszerről van szó, mindig az arany áll az első helyen, hiszen ez egy nemesfémből készül, és elég értékes. Ha már van egy szép arany láncunk, akkor feldobhatjuk azt különböző arany medálokkal, amelyek stílusonként és színárnyalatonként változhatnak, az öltözékünkhöz igazodva. Manapság rengeteg típusú, színű, formájú és méretű arany medál fellelhető… Tovább: Arany medálok »

Arany medál betű

Arany medál betű

Ha ajándékot szeretnénk vásárolni és valami egyedi dolgot is belevennének akkor az arany medál betű nagyon jó választásnak tűnhet. Ilyenkor azonban dilemmába is eshetünk. Hogy miért? Mert vannak olyanok, akik a keresztnevüket viselik a nyakukon, de vannak, akik a becenevüket. Ahhoz, hogy a megajándékozott arra gondoljon, aki adta neki az… Tovább: Arany medál betű »

Arany medál gravírozás

Arany medál gravírozás

Az arany medál gravírozás fénykorát éli. De mit is jelent a gravírozás szó? Ez egy francia kifejezés, amely rajzot vagy vésetet jelent különböző anyagokban. A medáloknál és karikagyűrűknél előszeretettel alkalmazzák ezt az eljárást annak érdekében, hogy egy megszokott darab egyedi legyen. Az arany medál gravírozás általában akkor szokott megtörténni, ha… Tovább: Arany medál gravírozás »

Gyöngy

Gyöngy

A gyöngy, főleg, ha igaz, akkor a női szíveket ellágyítja. Nagyon egyedi selymes csillogása az igazi hölgyek ékszeres készletéből nem hiányozhat. Egy szép gyöngy sok mindenre felhasználható. Számtalan karkötő, fülbevaló és medál kiegészítője lehet. Ahhoz, hogy valóban tudjuk, milyen szépséges darabot szeretnénk magunknak venni, érdemes kicsit jobban utána járni, milyen… Tovább: Gyöngy »

Arany ékszerek 2024