Hírek egyedi és Arany ékszerek témában

Arany medálok

Arany medálok

Ha ékszerről van szó, mindig az arany áll az első helyen, hiszen ez egy nemesfémből készül, és elég értékes. Ha már van egy szép arany láncunk, akkor feldobhatjuk azt különböző arany medálokkal, amelyek stílusonként és színárnyalatonként változhatnak, az öltözékünkhöz igazodva. Manapság rengeteg típusú, színű, formájú és méretű arany medál fellelhető… Tovább: Arany medálok »

Aranygyűrű

Aranygyűrű

Az ékszerek közül az aranygyűrű a császár. Ha valaki valami különleges és szép dolgot szeretne vásárolni, biztosan ehhez a megoldáshoz nyúl. Van olyan aranygyűrű mely az egyszerűséget tükrözi, de van olyan is amely a kihívó megjelenésének köszönheti sikerét. A legtöbb vásárló azonban azt keresi ami bár egyedi benyomást keld, mégis… Tovább: Aranygyűrű »

Aranygyűrű készítés

Aranygyűrű készítés

Számos ötvös foglalkozik egyedi aranygyűrű készítéssel. A legkülönbözőbb formák és kombinációk teszik egyedivé ezeket a darabokat. A nagy kereskedőházak ötvösei általában a hagyományos aranygyűrű készítésére szakosodott, mert érdeke az, hogy minél több vásárló tetszésének, ízlésének feleljen meg, de léteznek olyan aranykészítők is, akik pont az egyediséget az extrém formák készítését… Tovább: Aranygyűrű készítés »

Arany ékszerek 2024