Hírek aranyóra és Arany ékszerek témában

Antik aranyóra

Antik aranyóra

Sokakban felmerül a gondolat, ha találnak otthon egy régi tárgyat, akkor biztos, hogy rossz vagy haszontalan. Viszont ez korántsem így van! Lomtalanítás során fellelhetünk olyan kincseket, amikre nem is gondoltuk, hogy a tulajdonunkban lehet. Ilyen lehet egy antik aranyóra is. Az emberiség egyik legrégebbi műszaki problémája az idő mérése volt…. Tovább: Antik aranyóra »

Férfi aranyóra

Férfi aranyóra

Férfi aranyórákat manapság nagy számban gyártanak. Nagyon híresek a svájci férfi aranyórák, de francia és amerikai eredetű csodákra is szert tehetünk. Az aranyórák ára változó, több szemponttól is függ: az óra mechanikájától, az összetételétől, márkájától, valamint attól, hogy mekkora mennyiségben tartalmaz aranyat és más nemesfémeket, köveket. Férfi aranyórát katalógusokból, webáruházból… Tovább: Férfi aranyóra »

Aranyóra vásárlás

Aranyóra vásárlás

Az aranyórák, mint mindig, ma is népszerűek. Nagyon sokféle különleges órát vásárolhatunk: olyant, amely a Titanicból felhozott fémből készült, olyat, amely meteorit részecskéket tartalmaz, és még nagyon sokféle szempont lehet döntő az óra vásárlásnál. Szempont lehet egy jó márkanév, az óra mechanikája, kinézete, színe. Minél drágább, annál mutatósabb, annál inkább… Tovább: Aranyóra vásárlás »

Arany ékszerek 2024