Hírek arany karkötő és Arany ékszerek témában

Arany karkötő árak

Arany karkötő árak

Az egyik legértékesebb nemesfém az arany. Nagy népszerűségnek örvend, hisz a belőle készült ékszerek igazi, időtálló, mindig divatos darabok. Legyen az egy gyűrű, nyaklánc, fülbevaló, vagy épp egy divatos karkötő, biztosak lehetünk benne, hogy az idő múlásával sem veszt értékéből. Az arany karkötő árak nem tartoznak a legolcsóbb ékszerárak közé…. Tovább: Arany karkötő árak »

Arany karkötő férfi

Arany karkötő férfi

Az arany karkötő férfi modelljei közül is számtalan modell létezik. Vannak klasszikusabb darabok és olyanok is melyek valóban csak az extravagáns pasikon mutatnak jól. Rengeteg ékszerbolt azonban felismerte azt, hogy a férfiak is épp annyira kedvelik az arany karkötőket és egyéb ékszereket mint a nők. Ahogy bemegyünk egy ékszerboltba és… Tovább: Arany karkötő férfi »

Arany karkötő olcsón

Arany karkötő olcsón

Amikor arany karkötő olcsón kerül árusításra első dolga az embernek, hogy elgondolkodjon azon, vajon miért is lehet ez. Az ok azonban egyszerű. Mint mindenhol, az ékszerész világban is léteznek elfekvő darabok és olyanok is amik már kifutó modellek. Nézzük csak mi vezethet ahhoz, hogy egy arany karkötő olcsón is megkapható… Tovább: Arany karkötő olcsón »

Arany ékszerek 2024