Hírek férfi és Arany ékszerek témában

Mágneses fülbevaló férfi modellben

Mágneses fülbevaló férfi modellben

Bár a fülbevaló viselet még mai napig a hölgyek kiváltsága, van olyan modell is, ami igencsak jól áll az erősebb nem képviselőinek is. A mágneses fülbevaló már férfi modellben is kapható, így akár ők is hordhatják ezt az egészség megőrzésére szolgáló terméket. Számukra leginkább az egyszerűbb darabok ajánlottak, de vannak… Tovább: Mágneses fülbevaló férfi modellben »

Ezüst medál férfiaknak

Ezüst medál férfiaknak

Most már egyre elfogadottabb az emberek körében, hogy a férfiak is hordanak ékszereket. Nem kirívó, megfelelő öltözék mellé egyenesen szükségeltetik egy kiváló darab. Az ezüst medál férfiaknak is kifejezetten jól tud állni, amennyiben megfelelő hosszúságú láncra kerül, és ízléses, mégis férfias jellemvonásokat hordoz. Az ezüst medál férfiaknak nem sokban különbözik… Tovább: Ezüst medál férfiaknak »

Arany medál férfiaknak

Arany medál férfiaknak

Az arany ékszerek viselése nem csak a nők kiváltságos joga. Sok férfi is szereti a különböző nyakláncokat, karkötőket. Az arany medál férfiaknak is kitűnő választás lehet, hisz egy jól megtervezett medál nem hivalkodó, hanem a férfi személyiségéhez illő, sok esetben pedig komoly jelentéstartalommal is bírhat. Az arany medálok férfiaknak általában… Tovább: Arany medál férfiaknak »

Férfi aranyóra

Férfi aranyóra

Férfi aranyórákat manapság nagy számban gyártanak. Nagyon híresek a svájci férfi aranyórák, de francia és amerikai eredetű csodákra is szert tehetünk. Az aranyórák ára változó, több szemponttól is függ: az óra mechanikájától, az összetételétől, márkájától, valamint attól, hogy mekkora mennyiségben tartalmaz aranyat és más nemesfémeket, köveket. Férfi aranyórát katalógusokból, webáruházból… Tovább: Férfi aranyóra »

Arany ékszerek 2024