Hírek formák és Arany ékszerek témában

Ezüst medálok gyerekeknek

Ezüst medálok gyerekeknek

Nem csupán a felnőttek, de a gyerekek is kedvelik az apró ékszereket. Számukra is készítenek most már többfélét: nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat, medálokat stb. Az ezüst medálok gyerekeknek készült változatai legtöbb esetben állatfigura formák, mivel a gyerekek körében ez az egyik legkedveltebb motívum, de megtalálhatóak még a hangszeres vagy a… Tovább: Ezüst medálok gyerekeknek »

Női ezüst medálok

Női ezüst medálok

Talán nincs olyan nő, aki ne szeretné a finom ékszereket, aki ne csábulna el egy ékszerbolt kirakata előtt. A női ezüst medál is egy olyan darab, mely a legtöbb nő ékszertartójában megtalálható. Szinte bármilyen formájú és méretű kivitelezésben kapható, legyen az virág, szívecske vagy épp valami állatforma. A nők és… Tovább: Női ezüst medálok »

Ezüst medál férfiaknak

Ezüst medál férfiaknak

Most már egyre elfogadottabb az emberek körében, hogy a férfiak is hordanak ékszereket. Nem kirívó, megfelelő öltözék mellé egyenesen szükségeltetik egy kiváló darab. Az ezüst medál férfiaknak is kifejezetten jól tud állni, amennyiben megfelelő hosszúságú láncra kerül, és ízléses, mégis férfias jellemvonásokat hordoz. Az ezüst medál férfiaknak nem sokban különbözik… Tovább: Ezüst medál férfiaknak »

Arany medál férfiaknak

Arany medál férfiaknak

Az arany ékszerek viselése nem csak a nők kiváltságos joga. Sok férfi is szereti a különböző nyakláncokat, karkötőket. Az arany medál férfiaknak is kitűnő választás lehet, hisz egy jól megtervezett medál nem hivalkodó, hanem a férfi személyiségéhez illő, sok esetben pedig komoly jelentéstartalommal is bírhat. Az arany medálok férfiaknak általában… Tovább: Arany medál férfiaknak »

Gyerek arany fülbevaló

Gyerek arany fülbevaló

A nőies kislányok már rajonganak az ékszerekért. Épp ezért jó megoldás lehet, ha karácsonyra a fa alá gyerek arany fülbevaló kerül. Biztos sikert arathatunk olyan mintával, amit igazán kedvelnek a kislányok. Ilyenek például az állatformájú kis fülbevalók. Válogathatunk nyugodtan, mert most már nagyon sokfélét lehet kapni. A gyerek arany fülbevaló… Tovább: Gyerek arany fülbevaló »

Arany ékszerek 2024