Hírek kiegészítő és Arany ékszerek témában

A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos

A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos

Bár nem minden férfi szeret ékszereket viselni, mégis a férfi arany nyaklánc azon darabok közé tartozik, melyet az erősebb nem képviselői is szívesen viselnek. Férfi nyaklánc vásárlásánál érdemes arra odafigyelni, hogy a megvásárolni kívánt darab kellő vastagú legyen, hiszen egy vékonyabb lánc elég visszás hatást kelthet. A férfi arany nyakláncok… Tovább: A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos »

Népszerű ékszerünk: az aranylánc

Népszerű ékszerünk: az aranylánc

A nők nagy kedvence mind a mai napig az aranylánc. Viselhetik bármilyen összeállítással, hiszen nem túl kihívó, de azért mégis vonzza a tekintetet. Rengetegféle közül választhatunk úgy a hossz, mint a kivitelezés formájában is. Hordhatjuk nappal, munkában, de egy hozzáillő fülbevalóval estére is kitűnő. A méltán népszerű kis fekete ruha… Tovább: Népszerű ékszerünk: az aranylánc »

Csavart arany karkötő

Csavart arany karkötő

Egy formás csuklót semmi nem tud jobban kihangsúlyozni, mint egy csavart arany karkötő. Legyen az akár sárga, akár fehér arany. A csavart minta nagyon változatos lehet. Csavart arany karkötő vásárlásakor néhány dologra érdemes odafigyelni. Csavart minta esetén a legfontosabb, hogy alaposan figyeljük meg, hogy a kapocsnál stabilan álljon a lánc,… Tovább: Csavart arany karkötő »

Arany bokalánc

Arany bokalánc

Örök divat az arany ékszer, mely amellett hogy nagyon szép, még értékes is, és sosem veszíti el értékét. Az arany bokaláncot többnyire előszeretettel viselik a hölgyek, mert nagyon jól mutat és elegáns. Az arany, fényének köszönhetően, vonzza a tekintetet, és igényességre utal. Ha ajándékot keresünk egy hozzánk közel álló kedves… Tovább: Arany bokalánc »

Arany ékszerek 2024