Hírek női és Arany ékszerek témában

Női ezüst medálok

Női ezüst medálok

Talán nincs olyan nő, aki ne szeretné a finom ékszereket, aki ne csábulna el egy ékszerbolt kirakata előtt. A női ezüst medál is egy olyan darab, mely a legtöbb nő ékszertartójában megtalálható. Szinte bármilyen formájú és méretű kivitelezésben kapható, legyen az virág, szívecske vagy épp valami állatforma. A nők és… Tovább: Női ezüst medálok »

Arany karkötő női kivitelezésben

Arany karkötő női kivitelezésben

Az arany karkötő női kivitelezésben örök klasszikus. Még az ókori görögök is hordtak karkötőt olyan általános mintákkal, mint a geometriai alakzatok. A mai kor divathullámai szerint is divatosak a széles karkötők, legyen rajta akár vésve a minta, vagy épp kövekkel kirakva. Mindig jó választás az arany karkötő női modellben éppúgy,… Tovább: Arany karkötő női kivitelezésben »

Aranyláncok női modelljei

Aranyláncok női modelljei

Az arany ékszerek mindig is a nőiesség jelképei voltak. A fülbevaló, a gyűrű vagy épp az aranyláncok női kiváltságok voltak nagyon sokáig. Nem régóta terjedt el a férfiak körében az ékszerek viselése. Az aranyláncok női modelljei mindig a finomság, a báj jelképei. Lehetnek akár majdnem köldökig érők is, hisz nem… Tovább: Aranyláncok női modelljei »

Arany nyaklánc női

Arany nyaklánc női

Minden arany lánc női változata sokkal szolidabb benyomást kelt, mint a férfi modelleké. Ezek az ékszerek inkább a kidolgozottságra, vagy épp az egyszerűségre teszik a hangsúlyt. Vannak klasszikus, zömében sárga arany ékszerek, melyek alap darabnak számítanak minden nemesfémmel foglalkozó üzletben. Ezeket inkább egyszerűbb alkalmakkor vagy gyermek születésekor vásárolnak, a családok,… Tovább: Arany nyaklánc női »

Arany óra női

Arany óra női

Az arany óra női és férfi modelljei nagyon sok embernek az egyetlen lehetőséget ad embereknek, hogy tudjanak órát hordani magukon. Vannak ugyanis allergiás egyének, akik nem tudnak semmilyen fémet hordain, ugyanis, egyből bőrpír vagy kiütés jelentkezik náluk. Az arany óra női változata is szinte örök-életű, mert csakis olyan fazonok vannak… Tovább: Arany óra női »

Arany ékszerek 2024