Hírek zálogház és Arany ékszerek témában

A törtarany ára több tényezőtől függ

A törtarany ára több tényezőtől függ

Az arany árát nemcsak a súlya hordozza, hanem az is, hogy hány karátos az arany. Ez szintén érvényes a törtarany ára megállapításánál is. A legtöbb esetben azonban elmondható, hogy a törtarany olcsóbb, mint az új arany. Ez annak köszönhető, hogy a törtaranyban már nincs benne a munkadíj, ami viszont az… Tovább: A törtarany ára több tényezőtől függ »

Mit mutat a törtarany kalkulátor?

Mit mutat a törtarany kalkulátor?

Ha van egy nagyon szép gyűrűnk, de már nem szeretnénk viselni, akkor két lehetőség közül választhatunk. Az első, hogy készítettünk belőle egy új ékszert, a másik pedig, hogy törtaranyként eladjuk. A törtarany kalkulátor e második megoldásnál lehet nagy segítségünkre. Az interneten található törtarany kalkulátor segít abban, hogy kiszámítsuk, hol kaphatnánk… Tovább: Mit mutat a törtarany kalkulátor? »

A törtarany hitel segíthet kisebb összeghez jutni

A törtarany hitel segíthet kisebb összeghez jutni

Ha gyorsan van szükségünk pénzre, és nem szeretnénk bankhoz fordulni, akkor a törtarany hitelbe adása nyújthat számunkra segítséget. Ennek lényege, hogy zálogba adjuk valamilyen arany ékszerünket, majd a határidő lejárta előtt kiváltjuk. Ezzel a megoldással viszonylag gyorsan szert tehetünk egy kisebb összegre. Például egy betegség esetén jöhet jól ez a… Tovább: A törtarany hitel segíthet kisebb összeghez jutni »

Használt arany ékszer vásárlás

Használt arany ékszer vásárlás

Mindenki szereti a szép ékszereket, főleg az aranyból készülteket, de sajnos nem mindenki engedheti meg magának, hogy újat vásároljon. Erre lehet jó megoldás a használt arany ékszer vásárlás. Nekünk tetsző darabokat jóval olcsóbban kaphatunk meg a használt ékszerkereskedésnél, mint az újak közt. Használt arany ékszer vásárlás esetén figyeljünk arra, hogy… Tovább: Használt arany ékszer vásárlás »

Arany ékszerek 2024