Hírek zálogházak és Arany ékszerek témában

Törtarany olcsón

Törtarany olcsón

Bár az aranyból készült ékszerek nem tartoznak az olcsó ékszerek kategóriájába, mégis nagyon sok helyen igen olcsón hozzájuk tudunk jutni. Törtarany olcsón kapható a legtöbb zálogházban vagy ékszerüzletben, ráadásul ugyanolyan minőségben, mint egyéb helyeken, ahol duplája annyiért vásárolhatjuk meg az ékszereket. Tehát, ha törtaranyat szeretne olcsón vásárolni, akkor tudja, hogy… Tovább: Törtarany olcsón »

Törtarany vétel

Törtarany vétel

Most már nem csak a zálogházak foglalkoznak törtarannyal, hisz egyre több ékszerészet vesz be törtaranyat. Az ékszerészetek számára a törtarany vétel a legjobb lehetőség arra, hogy a szükséges alapanyagokat a javításhoz beszerezzék. Olcsóbban tudják megvásárolni, mint a piacon, így kevesebbe kerül az ékszer elkészítése is, hisz az alapanyag olcsóbb, így… Tovább: Törtarany vétel »

Törtarany világpiaci ára

Törtarany világpiaci ára

A törtarany nem csak a zálogházak kedvelt darabja, hanem most már a világpiacon is keresett termék. A törtarany világpiaci ára teljes mértékben összefügg az új arany árával, hisz amennyiben ez emelkedik, akkor a törtarany ára is magasabb, de ugyanez fordítva is igaz. Nagyon sok kereskedőnél lehet már kapni törtaranyat is…. Tovább: Törtarany világpiaci ára »

A törtarany ékszer is kiváló ajándék lehet

A törtarany ékszer is kiváló ajándék lehet

Ajándékba arany ékszert sokan szeretnének vásárolni, de amikor az ékszerészetben szembesülnek az árakkal, másképp látják a dolgokat. A törtarany ékszer lehet ilyen esetben a megoldás, hisz sok esetben az új ékszerek töredékéért kaphatjuk meg még a legszebb darabokat is, ugyanakkor nagyon egyedi darabokat is beszerezhetünk elérhető áron. A törtarany ékszer,… Tovább: A törtarany ékszer is kiváló ajándék lehet »

A törtarany jelentése

A törtarany jelentése

Sokan vannak, akik összetévesztik a törtarany szó jelentését a törött arannyal. A törtarany nem más, mint használt arany ékszer. Egy új arany ékszer ellenértéke esetén nemcsak az arany tényleges ára van benne, hanem az ékszerész több órás munkája is. Ezért van az, hogy bár egy bizonyos áron vesszük meg a… Tovább: A törtarany jelentése »

Aranylánc akció

Aranylánc akció

Amint minden luxuscikk iránti kereslet megcsappant az utóbbi években, az aranyláncokra sincs akkora kereslet. Ezért gyakran szembesülhetünk az utcán sétálva akciókat feltüntető feliratokkal. Leggyakrabban a zálogházakban juthatunk hozzá jutányos áron szép aranyláncokhoz. Az aranylánc akciókat többnyire két okból alkalmazzák a zálogházak: vagy azért, mert kevés a bevételük, és rá vannak… Tovább: Aranylánc akció »

Arany ékszerek 2024