Cikkek a(z) Óra és Arany ékszerek kategóriából

Az arany óra szinte mindenki álma. Egy ilyen ékszernek is mondható karra való, valóban különleges darabnak számít a hétköznapi társai mellett. Főleg azok a hölgyek kedvelik ezeket a darabokat, akik magasabb körökbe forognak, illetve azok, akik valamilyen fémallergiával küzdenek, és nem tudnak semmi mást felrakni csuklójukra. Ha ön is szeretne vásárolni arany órát akkor, nézzen körül az ékszerüzletekben!

Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet

Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet

Legtöbb nő szereti az arany ékszereket, ezen belül az arany órákat is. Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet szinte minden alkalomra, hisz kivitelezésüknek köszönhetően mindenkinek jól állnak, és legtöbb esetben a megajándékozott is kedveli, és évekig őrzi, használja az ilyen darabokat. Az antik arany női karóra nemcsak ajándéknak… Tovább: Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet »

Antik aranyóra

Antik aranyóra

Sokakban felmerül a gondolat, ha találnak otthon egy régi tárgyat, akkor biztos, hogy rossz vagy haszontalan. Viszont ez korántsem így van! Lomtalanítás során fellelhetünk olyan kincseket, amikre nem is gondoltuk, hogy a tulajdonunkban lehet. Ilyen lehet egy antik aranyóra is. Az emberiség egyik legrégebbi műszaki problémája az idő mérése volt…. Tovább: Antik aranyóra »

Antik arany zsebóra

Antik arany zsebóra

Ha arany zsebórára gondolunk, először a régi fennkölt csillogás, báltermek és fekete szmokingba öltött férfiak jutnak eszünkbe, ahogy külső kabátzsebükbe feltűzve szép aranylánc végén ott van egy marékban elférő antik arany zsebóra. Minden régi filmben találkozhatunk egy-egy ilyen előkelő figurával. Sokáig, hogy zsebórát tartson valaki, elég jómódúnak kellet számítson, mert… Tovább: Antik arany zsebóra »

Férfi aranyóra

Férfi aranyóra

Férfi aranyórákat manapság nagy számban gyártanak. Nagyon híresek a svájci férfi aranyórák, de francia és amerikai eredetű csodákra is szert tehetünk. Az aranyórák ára változó, több szemponttól is függ: az óra mechanikájától, az összetételétől, márkájától, valamint attól, hogy mekkora mennyiségben tartalmaz aranyat és más nemesfémeket, köveket. Férfi aranyórát katalógusokból, webáruházból… Tovább: Férfi aranyóra »

Aranyóra vásárlás

Aranyóra vásárlás

Az aranyórák, mint mindig, ma is népszerűek. Nagyon sokféle különleges órát vásárolhatunk: olyant, amely a Titanicból felhozott fémből készült, olyat, amely meteorit részecskéket tartalmaz, és még nagyon sokféle szempont lehet döntő az óra vásárlásnál. Szempont lehet egy jó márkanév, az óra mechanikája, kinézete, színe. Minél drágább, annál mutatósabb, annál inkább… Tovább: Aranyóra vásárlás »

Arany óra

Arany óra

Az arany óra nem tartozik a legolcsóbbak közé, de aki beleszeret egybe, az nem tud szabadulni a gondolattól, hogy neki is kell egy. Addig hajtja vére, mígnem megvesz egy különös darabot. Szerencsésnek is mondhatjuk magunkat ebből a szempontból, mert ma már egyre több helyen lehet megkapni az arany óra valamelyik… Tovább: Arany óra »

Arany óra női

Arany óra női

Az arany óra női és férfi modelljei nagyon sok embernek az egyetlen lehetőséget ad embereknek, hogy tudjanak órát hordani magukon. Vannak ugyanis allergiás egyének, akik nem tudnak semmilyen fémet hordain, ugyanis, egyből bőrpír vagy kiütés jelentkezik náluk. Az arany óra női változata is szinte örök-életű, mert csakis olyan fazonok vannak… Tovább: Arany óra női »

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Sziasztok! Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal! Böngésszetek jókedvvel, kommentáljatok, osszátok meg ha érdekeset találtok. Szép napot!

Arany ékszerek 2024