Cikkek a(z) Bokalánc és Arany ékszerek kategóriából

A nők kiváltsága az ezüst vagy arany bokalánc. Nagyon sok hölgy hordja ezt az ékszert, nem csak a nyári hónapokban, hanem egész évben. A férfiak pedig azért imádják egy nőn a bokaláncot, mert szexisnek és vonzónak tartják. Ráadásul, ha jól választjuk meg magunknak a bokaláncot, akkor lábunkat is szebbé teszi, valamint öltöztet is minket!

Arany bokalánc olcsón

Arany bokalánc olcsón

Arany bokaláncot nagyon olcsón beszerezhetünk, főként ha egy egyszerű darabot szeretnénk vásárolni. Ha az ékszer egyszerű és nem nagy a tömege, akkor elérhető áron hozzájutunk. Többnyire ékszerüzletekben és zálogházakban kaphatók szép darabok nagyon olcsón, de ha ott nem találunk számunkra megfelelőt, az internet biztos segítségünkre lesz. Arany bokaláncot olcsón webáruházakban… Tovább: Arany bokalánc olcsón »

Mikor és kiknek ajánlott az arany bokaláncok viselete?

Mikor és kiknek ajánlott az arany bokaláncok viselete?

Nagyon sok vita keletkezett már a bokaláncok viseletét illetően. Az esetek többségében a divatlapok szerint nem a legmegfelelőbb ékszerdarab. Arany bokaláncot kizárólag olyan hölgyek viseljenek, akik nem alacsonyak. Alacsony termetű nőknél, felhívja a figyelmet a láb rövidségére, így még alacsonyabbnak és olykor kövérebbnek is tűnhetünk. Arany bokalánc viselésekor kötelező a… Tovább: Mikor és kiknek ajánlott az arany bokaláncok viselete? »

Egy még kevésbé népszerű ékszer: a fehérarany bokalánc

Egy még kevésbé népszerű ékszer: a fehérarany bokalánc

A fehérarany bokaláncok picit szolidabbak, mint a hagyományos aranyból készültek. Nagyon jól mutat főleg barna bőrűeknek. Ha úgy döntünk, hogy fehérarany bokaláncot vásárolunk, igyekezzünk egyszerűbb darabot kiválasztani. Fontos, hogy ne legyen tele apró kis csillagos, delfines, virágos medálokkal, mert az egyből elrontja az összhatást. Fehérarany bokaláncot kizárólag nők viseljenek. Ha… Tovább: Egy még kevésbé népszerű ékszer: a fehérarany bokalánc »

Arany bokalánc

Arany bokalánc

Örök divat az arany ékszer, mely amellett hogy nagyon szép, még értékes is, és sosem veszíti el értékét. Az arany bokaláncot többnyire előszeretettel viselik a hölgyek, mert nagyon jól mutat és elegáns. Az arany, fényének köszönhetően, vonzza a tekintetet, és igényességre utal. Ha ajándékot keresünk egy hozzánk közel álló kedves… Tovább: Arany bokalánc »

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Sziasztok! Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal! Böngésszetek jókedvvel, kommentáljatok, osszátok meg ha érdekeset találtok. Szép napot!

Arany ékszerek 2024