Cikkek a(z) Nyaklánc és Arany ékszerek kategóriából

Egy szép és különleges arany nyaklánc szinte öltözteti az embert! Sokan azt tartják, egy nőnek mindig kell, hogy legyen legalább egy arany nyaklánc a készletében. Ez valóban így van. Ha kedvesének még nincs és szeretné meglepni eggyel, akkor az ékszerboltokat járva, a rengeteg szép darab közül nem is fog tudni olyan könnyen választani. Vásároljon egyedi darabot, hogy kedvese mindig emlékezzen majd önre!

A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos

A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos

Bár nem minden férfi szeret ékszereket viselni, mégis a férfi arany nyaklánc azon darabok közé tartozik, melyet az erősebb nem képviselői is szívesen viselnek. Férfi nyaklánc vásárlásánál érdemes arra odafigyelni, hogy a megvásárolni kívánt darab kellő vastagú legyen, hiszen egy vékonyabb lánc elég visszás hatást kelthet. A férfi arany nyakláncok… Tovább: A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos »

A női arany nyaklánc időtálló

A női arany nyaklánc időtálló

Az arany ékszerek minden ruhadarab tökéletes kiegészítői. Soha nem mennek ki divatból, bár tény, hogy néha kedveltebbek, máskor pedig inkább a háttérbe szorulnak. A női arany nyaklánc az időtálló, mindig divatos ékszerek egyike. A legjobb kiegészítők közé tartozik, hisz egy egyszerű póló-farmer kombinációt ugyanúgy kiegészít, mint egy estélyi ruhát. Női… Tovább: A női arany nyaklánc időtálló »

Az antik arany nyaklánc nemcsak a nők kedvence lehet

Az antik arany nyaklánc nemcsak a nők kedvence lehet

Az arany ékszerek palettáján egyre népszerűbb az antik arany nyaklánc. Ez nem meglepő, hisz egyre többen keresik az időtálló darabokat, melyek mindenkor divatosak. Bár ezek a darabok nem a legolcsóbbak, megéri rájuk fordítani bizonyos összeget, hisz sok esetben pár év múlva akár a dupláját is érheti egy-egy darab. Az antik… Tovább: Az antik arany nyaklánc nemcsak a nők kedvence lehet »

Arany nyaklánc női

Arany nyaklánc női

Minden arany lánc női változata sokkal szolidabb benyomást kelt, mint a férfi modelleké. Ezek az ékszerek inkább a kidolgozottságra, vagy épp az egyszerűségre teszik a hangsúlyt. Vannak klasszikus, zömében sárga arany ékszerek, melyek alap darabnak számítanak minden nemesfémmel foglalkozó üzletben. Ezeket inkább egyszerűbb alkalmakkor vagy gyermek születésekor vásárolnak, a családok,… Tovább: Arany nyaklánc női »

Arany nyaklánc eladó

Arany nyaklánc eladó

Számos helyen olvasható az a felírat, hogy arany nyaklánc eladó. Az ember más ott is vehet, ékszert ahol nem akar.  Azonban honnan tudja valaki, hogy jó boltot csinált a megvásárolt darabbal?! Ez nagyon kényes kérdés, de a válsz mégis egyszerű. Akkor jár jól egy vásárló, az arany nyaklánc eladó sorból… Tovább: Arany nyaklánc eladó »

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Sziasztok! Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal! Böngésszetek jókedvvel, kommentáljatok, osszátok meg ha érdekeset találtok. Szép napot!

Arany ékszerek 2024