Cikkek a(z) Gyöngy és Arany ékszerek kategóriából

A gyöngy nagyon szép és finom ékszer lehet akár nyakban, fülben és ujjon is. A gyöngy mindig is a finomságot, a nőiességet tükrözte egy nőről. Több fajta gyöngy létezik a piacon. Vannak tenyésztettek, de léteznek valódi igazgyöngyök is, melyek ára jóval magasabb az előbb említettnél. Színét tekintve a gyöngy lehet fehér, halvány rózsaszín vagy fekete.

Gyöngy

Gyöngy

A gyöngy, főleg, ha igaz, akkor a női szíveket ellágyítja. Nagyon egyedi selymes csillogása az igazi hölgyek ékszeres készletéből nem hiányozhat. Egy szép gyöngy sok mindenre felhasználható. Számtalan karkötő, fülbevaló és medál kiegészítője lehet. Ahhoz, hogy valóban tudjuk, milyen szépséges darabot szeretnénk magunknak venni, érdemes kicsit jobban utána járni, milyen… Tovább: Gyöngy »

Igazgyöngy

Igazgyöngy

Milyen gyöngy szép különösen, ha az úgynevezett igazgyöngyök egyike. Ezeket az ékszer alapanyagokat nagyon nehéz és technikás eljárás során tudják megszerezni a japán gyöngyhalászok. Régen szabad merüléssel végezték ezt a veszélyes műveletet, de mára egyre kevesebben vállalják el ezt. Az igazgyöngynek rengeteg formája, színe lehet. Talán az egyik legismertebb az… Tovább: Igazgyöngy »

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Sziasztok! Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal! Böngésszetek jókedvvel, kommentáljatok, osszátok meg ha érdekeset találtok. Szép napot!

Arany ékszerek 2024